Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „M-a certat, că de ce nu sunt de acord ca…”

 Borcilă Andreea
.

Irinel Columbeanu a vorbit despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. În prezent, fosta sa soție, Monica Gabor, trăiește de mai mulți ani în America, alături de iubitul ei, Mr. Pink, de băiatul lui, și de fata ei din fosta căsnicie cu omul de afaceri, Irina. Până acum, Irinel Columbeanu recunoaște că s-a întâlnit cu iubitul Monicăi doar de două ori. Iată ce discuții au purtat cei doi oameni de afaceri! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri nebănuite despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au făcut furori acum mai bine de un deceniu cu povestea lor de dragoste. S-au căsătorit, au avut primul lor copil, pe Irina, dar au decis în final să meargă separat pe drumurile lor. Fosta soție a lui Columbeanu s-a mutat în America, lângă actualul iubit, Mr. Pink, și el om de afaceri, și băiatul lui din fosta relație. Ulterior, au chemat-o și pe Irina, fata din fosta ei căsnicie.

irinel columbeanu 3irinel columbeanu 3

Mr. Pink și afaceristul român s-au întâlnit de doar două ori până acum. Cei doi oameni de afaceri s-au cunoscut în America, în urmă cu şase ani. Pe atunci, Irinel Columbeanu a mers cu Irina în vizită la mama ei. Între cei doi au avut loc discuții. 

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux:„Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky'

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…'

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate mereu.Boala de care ar putea suferi Ducesa de Cambridge

Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu a stat față în față cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au întâlnit de două ori până acum în America. Cei doi au mers la un restaurant de lux, acolo unde Mr. Pink şi-a mai invitat un prieten care venise recent din România. Irinel Columbeanu a aflat că afaceristul chinez avea relaţie cu o româncă, nimeni alta decât Flore Salalidis.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.

Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam', a povestit Irinel Columbeanu, scrie Cancan.ro.

Irinel Columbeanu: „M-a certat, că de ce nu sunt de acord ca…'

Irinel Columbeanu, față în față cu Mr. Pink. Fostul soț al Monicăi Gabor a mai povestit că, în urmă cu cinci ani, omul de afaceri chinez l-a certat, pentru că nu a fost de acord ca Irina să stea la el acasă. De patru ani, fiica afaceristului a decis să se mute în Malibu, alături de mama ei, Mr. Pink și băiatul lui dintr-o relație anterioară.

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo.

De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat', a mai spus afaceristul, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton