Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani. Cum se simte, după ce a suferit un AVC: „Din păcate...”

 Raiciu Adriana
.

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu împlinește vârsta de 65 de ani. Cu această ocazie, fostul soț al Monicăi Gabor a oferit un interviu despre ceea ce-și dorește acum, dar și cum se simte după problemele de sănătate pe care le-a avut. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani. Irinel Columbeanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din țara noastră. Pe lângă cariera absolut impresionantă, acesta a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de Monica Gabor. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar cinci ani mai târziu au divorțat. Din rodul iubirii lor a apărut pe lume Irinuca, care le face viața mult mai frumoasă și care acum locuiește alături de mama sa, în Statele Unite ale Americii.

irinel-2irinel-2

Astăzi, 27 mai, este zi de sărbătoare, întrucât Irinel Columbeanu își serbează ziua de naștere. Vedeta împlinește vârsta de 65 de ani, iar cu această ocazie a oferit un interviu despre ceea ce-și dorește acum, dar și cum se simte după problemele de sănătate pe care le-a avut. Iată declarațiile oferite de fostul soț al Monicăi Gabor!

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:'Mr Pink începu să-l certe…'

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani:’O să combat o prostie și o inepție’

Citește și: Cine e bărbatul alături de care Alexandra Stan s-a afișat la trei luni de la divorț. Se zvonește că ar fi noul ei iubit

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:Ea este resposabilă de toate

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani

Irinel Columbeanu împlinește astăzi, 27 mai, vârsta de 65 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, omul de afaceri a oferit câteva informații despre cum va petrece, dar a precizat care sunt lucrurile importante care să nu-i lipsească.

De ziua lui de naștere, fostul soț al Monicăi Gabor va sărbători în aer liber, alături de cei mai buni prieteni. De asemenea, a mărturisit că, odată cu această vârstă, își dorește să fie sănătos, să nu îi piară simțul umorului și să fie la fel de sincer ca până acum.

Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului. Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton de la Casa Doina'„, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Click.

Cum se simte, după ce a suferit un AVC

Deși ultima perioadă nu a fost deloc una bună pentru Irinel Columbeanu. După ce și-a lansat primele două cărți bibliografice, starea e sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit semnificativ. Din acest motiv, el a ajuns pe mâinile medicilor, care s-au asigurat că viața lui nu este pusă în pericol. Deoarece a suferit un atac vascular cerebral, fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat de urgență.

Omul de afaceri susține că este bine acum și că trebuie să meargă la spital pentru o reevaluare neuorologică.

Sensibil, dar bine.  Da, pe 2 iunie sunt programat la spital la o 're-evaluare neurologică'. Evident, că țin regim și, din păcate, sunt condamnat să îl țin tot timpul„, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit sursei citate anterior.

Irinel Columbeanu, după operația pe cord deschis

Irinel Columbeanu se află în continuare sub supravegherea medicilor, după ce a suferit o operație pe cord, pentru curățarea carotidei și montarea unui stent. Deși intevenția a fost una dificilă, fostul om de afaceri a trecut cu bine peste această situație.

„Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim.

Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare. Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC  și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr',  explica Irinel Columbeanu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton