Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!

 Oana Pantazi
.

După ce viața l-a pus greu la încercare, Irinel Columbeanu a mai trecut printr-o dramă! Omul de afaceri a văzut cum palatul său de la Izvorani s-a transformat într-o ruină… Iată ce bunuri s-au făcut scrum în incendiu…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În acest weekend, vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a transformat într-o ruină, după ce a luat foc din motive necunoscute. Pompierii s-au chinuit 12 ore să stingă focul, însă dezastrul nu a putut fi evitat.

Se pare că incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare. Acoperișul a ars în întregime, la fel și o mare parte dintre bunurile existente în casă, care au fost complet distruse.

Citește și:Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

3Irinel-Columbeanu-iubita-683×10243Irinel-Columbeanu-iubita-683×1024

Coșmarul de Halloween

Invitat la Xtra Night Show, omul de afaceri a povestit că holul principal era împodobit cu picturi ale celebrului artist Sabin Bălașa, care nu au mai putut fi recuperate.

„Am multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele', a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Citește și: Horațiu Mălăele: „Nu am prea crezut că există COVID, până când m-a izbit!”. Cum se simte actorul acum

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu nu era asigurată!

Irinel Columbeanu a ținut, de altfel, și să pună capăt speculațiilor conform cărora vila ar fi fost incendiată pentru a încasa asigurarea… Conform omului de afaceri, proprietatea nu era asigurată, așadar nimeni nu ar fi putut beneficia de pe urma dezastrului. Mai mult, vila din Izvorani nu era deținută nici de bancă, imobilul urmând să fie scos la vânzare în urma unor procese intentate de către creditori lui Columbeanu.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului', a mai afirmat fostul afacerist.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton