Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

 Laciu Andreea
.

Irinel Columbeanu a fost pe prima pagină a ziarelor atunci când și-a început relația cu Monica Gabor. Nu au ținut cont nici de diferența de vârstă, nici de cea de înălțime. Și-au unit destinele, au trăit în lux în faimoasa vilă de la Izvorani, apoi a venit pe lume Irina, fetița lor. A urmat însă unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri din showbiz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Irinel a recunoscut, în cele din urmă, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Monica, dar și de ce a refuzat la acea vreme să lase fetița să crească alături de mama ei. Vorbele fostului milionar au fost rostite în cadrul unui interviu, care a ieșit abia acum la iveală, susține spynews.ro.

Irinel Columbeanu trăia, odinioară, în lux. Avea iubite tinerele, mașini scumpe și își pierdea nopțile cu distracții în cluburile de fițe din țară. Acum însă, toate acestea sunt istorie. A pierdut vila de la Izvorani, care a și ars ulterior din temelii. S-a mutat în chirie într-un apartament, apoi s-a aflat în presă că are datorii la întreținere.

irinel-columbeanuirinel-columbeanu

Irinel Columbeanu, adevărul despre divorț

În prezent, Irinuca locuiește în SUA, alături de Monica, Mr. Pink și fiul afaceristului de origine chineză. Fetița a fost trimisă acolo chiar de către tatăl ei. În trecut însă, fostul milionar refuzase cu desăvârșire să o lase să crească în altă parte. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie atunci?

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe', afirma Irinel Columbeanu, în cadrul acelui interviu apărut abia acum.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu! Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Cu toate că avea sume uriașe în conturi, o vilă fabuloasă, opere de artă la care mulți doar visează, Irinel Columbeanu nu considera că banii îi aduceau adevărata putere. Cel puțin așa mărturisea în urmă cu cinci ani, în interviul menționat de sursa citată anterior.

„Am făcut întodeauna tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori', a mai adăugat fostul om de afaceri.

Când s-au căsătorit Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Când s-a măritat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era o puștoaică de 18 ani din Bacău, cu un trecut controversat și pe care milionarul, pe atunci, de la Izvorani, a adus-o în lumea bună din Capitală. Anii au trecut și Iri nu mai este milionar și nici Monica o puștoaică inocentă, ci o doamnă serioasă, de 32 de ani, care a răzbit peste Ocean.

A adus-o în vila lui impozantă din Izvorani și i-a oferit un stil de viață despre care Monica citise doar în reviste și văzuse în filme. S-au căsătorit când ea a împlinit 18 ani, au devenit și părinții unei fetițe, Irina, dar în 2011 au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton