Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor către avocata ei: "Să se ducă în America după bani..."

 Raiciu Adriana
.

Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor. Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România, iar scandalul a luat mare amploare în ultima perioadă. Irinel Columbeanu a decis să clarifice situația și a spus clar ce s-a întâmplat între fosta soție și avocata Tripona Murgu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Gabor s-a ales cu o datorite uriașă în România. Tripona Murgu, avocata acesteia, care a reprezentant-o în divorțul de Irinel Columbeanu nu a primit niciun ban nici până în ziua de astăzi. Deși a făcut toate demersurile legale pentru a-și recupera datoria, aceasta nu a primit niciun ban.

datorie-monicadatorie-monica

La puțin timp după ce scandalul a luat amploare, Irinel Columbeanu a avut o primă reacție. Iată ce spune omul de afaceri despre întreaga situație!

Citește și: Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România.Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să ocolească executarea silită

Citește și: Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu:„Ar râde lumea de mine, dar…’

Citește și:Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei:'Noi am difuzat interviul după 7 zile. El dă vina pe noi'

Citește și: Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa.A făcut videochat

Irinel Columbeanu, adevărul despre datoria uriașă a Monicăi Gabor către avocata ei

Monica Gabor, 34 de ani locuiește în SUA, alături de iubitul ei, Mr. Pink și fiica ei. Ea a părăsit țara în 2011, la puțin timp după ce a divorțat de Irinel Columbeanu. Chiar dacă acum trăiește o viață de vis peste ocean, aceasta nu înseamnă că este ferită de probleme.

Pentru că nu are niciun cont pe numele ei, avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț de Irinel Columbeanu nu a reușit să-și recupereze nici până în ziua de astăzi datoria de peste 70.000 de euro.

În cadrul unui interviu, fostul soț al Monicăi Gabor a susținut că suma cerută de fosta avocată, care a reprezentat-o pe șatenă în procesul de costudie, nu este întemeiată. Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că, atâta timp cât nu ai câștig de cauză într-un proces, nu ai cum să nu ai dreptul să pretinzi un onorariu.

'Procesul pe care l-a avut Monica cu mine și în care a apărat-o această persoană, numită profesionistă… Eu nu m-aș da pe mâna unui asemenea profesionist, mai ales că face publice asemenea informații. Noi nu ne-am judecat decât pe încredințarea minorului, a Irinei. Și toată lumea știe că respectiva încredințare nu a avut loc către Monica, ci către mine. Din moment ce tu i-ai pierdut procesele, cum poți să îi pretinzi niște bani pentru niște prcese pe care tu nu le-ai câștigat?' a declarat, pentru FANATIK, Irinel Columbeanu.

În continuare, Irinel Columbeanu a mai subliniat faptul că nu a văzut-o pe avocată de prea multe ori la procese.

'Această profesionistă se face că uită de faptul că obiectul procesului nu a fost divorțul, ci custodia fetiței. Această femeie a fost la mine în faimoasa casă când Irina a fost `executată` de executorul judecătoresc. Am văzut-o atunci, dar nu prea am văzut-o pe la procese.' precizează Irinel Columbeanu.

„Să se ducă în America după bani”

În încheiere, omul de afaceri susține că acest subiect a luat amploare în ultima perioadă, ținând cont că divorțul s-a încheiat în urmă cu 11 ani.

'Am văzut că subiectul ia din ce în ce mai mare amploare și nu îmi explic de ce, ceea ce m-a făcut să comentez în sinea mea că sunt niște meserii pe care nu le admir… Sunt revoltat de atâta lipsa de profesionalism și de amatorism. De altfel cum am gândit și pe parcursul proceselor, pentru că am văzut în ce măsură contribuie sau nu la apărarea intereselor Monicăi sau nu. Să se ducă în America după bani.Mi se pare penibil. Zici că ai un contract care constituie titlul executoriu pe baza căruia pretinde banii… Du-te în brațe cu o decizie favorabilă clientului tău ca avocat și atunci nu mai zice nimeni nimic. Dar, când nu ai o asemenea victorie în portolofiu, cam scumpă o simplă reprezentare.' a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton