Irinel Columbeanu a făcut haz de necaz de sărăcia lui, la iUmor: "La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an"

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu le-a dat tuturor la iUmor o lecție de viață, făcând haz de necaz de sărăcia în care a ajuns să se zbată. Iată cum au reacționat cei 4 jurați la roast-ul omului de afaceri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri seară, Irinel Columbeanu s-a numărat printre personalitățile invitate la iUmor să-i ia pe jurați la roast… Dar, se pare, fostul milionar de la Izvorani s-a autoironizat cel mai mult chiar pe sine, dându-le tuturor o lecție de viață dulce-amară.

Cu un zâmbet trist în colțul gurii și cu o expresie care i-a cam derutat pe jurați, care nu se așteptau să îl vadă și nu prea au știut cum să reacționeze, Irinel Columbeanu a făcut un stand-up foarte bun la iUmor, autoironizându-se cu mult umor.

Irinel Columbeanu la iUmor: „Pe mine băncile m-au nenorocit”

Dacă acum câțiva ani omul de afaceri avea o situație de invidiat și era înconjurat de prieteni și de femei frumoase, acum, când a pierdut totul și a ajuns să trăiască într-un apartament modest, cu chirie, ca muritorii de rând, viața lui s-a schimbat complet…

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele!”, a glumit Irinel Columbeanu la iUmor.

Apoi, fostul milionar de la Izvorani, care acum ceva timp și-a văzut palatul curpins de flăcări, dar și prietenii conjuncturali dispărând în neant, tras, cu amărăciune, niște concluzii și despre fostul său statut…

„În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu la iUmor.

Fostul milionar de la Izvorani a amintit și de momentele în care nu se uita la bani, amintind, în hazul general că… „La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an”.

646×404-14646×404-14

„Mi-au plăcut femeile, da”

Apoi, Irinel Columbeanu nu a scăpat ocazia de a povesti la iUmor și despre relațiile din viața lui, punctând, spre amuzamentul juraților, faptul că iubitele lui au fost atrase, evident, de averea fabuloasă a familiei. Mai mult, fostul milionar a menționat că, cel puțin, s-a înțeles bine cu soacrele… mai ales că niciuna nu a trecut de 40 de ani, moment la care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac aproape că n-au știut cum să reacționeze.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

„N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a punctat Irinel Columbeanu la iUmor, stârnind hohote de râs.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton