Irina Shayk s-a cuplat cu Vito Schnabel, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și al lui Demi Moore. E primul iubit oficial, după despărțirea de Bradley Cooper

 Dumba Gabriela
.

Milionarul Vito Schnabel nu este doar colecţionar de artă, ci și colecționar de femei frumoase și celebre. După ce, în trecut, s-a iubit cu Heidi Klum, Paris Hilton, Amber Heard, Demi Moore, dar și cu românca Mădălina Ghenea, Vito s-a cuplat recent cu Irina Shayk.

no credit – BI – TM – Heidi Klum topless et son compagnon Vito Schnabel profitent de leurs vacances à Saint-Barthélemyno credit – BI – TM – Heidi Klum topless et son compagnon Vito Schnabel profitent de leurs vacances à Saint-Barthélemy

Irina Shayk, în vârstă de 34 de ani, s-a despărţit de actorul Bradley Cooper în urmă cu zece luni, după o relaţie de patru ani. Cei doi au împreună o fiică, născută în martie 2017.

În urmă cu câteva zile, ea a fost văzută şi fotografiată pe străzile din New York alături de afaceristul şi colecţionarul de artă Vito Schnabel, fiu al pictorului şi cineastului Julian Schnabel, potrivit News.ro.

Acesta este primul bărbat cu care Irina Shayk se afișează în public de la despărțirea de Bradley Cooper.

La finalul lui octombrie 2019, Vito și Mădălinea Ghenea își spuneau adio, deși toată lumea se aștepta ca logodna lor să fie urmată de o căsătorie.

Citește și:

Mădălina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Bărbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro!

Motivul pentru care Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit. Lady Gaga nu are nicio legătură

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton