Irina Rimes, goală într-o poză pe internet? Fanii cântăreţei au reacţionat

 Pirvu Cristina
.

Irina Rimes face furori cu muzica sa, dar şi cu stilul său inedit. Iată că de această dată i-a lăsat mască pe fani. A pozat goală şi a urcat imaginea pe internet. Reacţiilor fanilor sunt savuroase! 

Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi! Acum ocupă şi scaunul de jurat la „Vocea României”. Scoate hit după hit, dar de data aceasta îi „loveşte” pe fani cu o imagine hot. Irina Rimes se pare că s-a pozat complet goală!

Imaginea a strâns peste 30.000 de like-uri, iar fanii s-au împărţit în două tabere: unii sunt mândri de artista lor preferată, iar alţii sunt dezamăgiţi.

„Irina, vreau să spun că arăţi… breton, „De ce eşti goală?, „Irina, m-ai dezamăgit. Eşti frumoasă, dar nu aşa şi „Eşti o femeie tare frumoasă. Multă baftă sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia în care Irina Rimes apare goală complet.

Cu toate că fanii au reacţionat cu sute de mesaje şi peste 30.000 de like-uri, Irina nu a răspuns, a ignorat toate reacţiile şi a revenit peste ceva timp cu altă postare.

Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la „Vocea României'

S-au produs schimbări majore în acest nou sezon al emisiunii concurs. Irina Rimes ocupă scaunul de jurat şi nu îi este uşor, după cum a declarat chiar ea într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!. 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton