Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu fostul soț. Cum a început totul: „A fost un complot”

 Mirea Roxana
.

Irina Rimes a trăit o poveste de dragoste alături de Andi Bănică. Cei doi au fost si căsătoriți, însă mariajul lor a durat doar un an de zile. Recent, artista a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu Andi Bănică, dar și care a fost motivul pentru care au decis să divorțeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și găsit liniștea în brațele iubitul ei francez, David Goldcher. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii indiscreți. Totuși, artista a fost căsătorită cu Andi Bănică și au trecut aproape 4 ani de când cei doi au decis să divorțeze. Irina Rimes a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și fostul soț.

ir1ir1

Cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova. Atunci, artista a participat la emisiunea Fabrica de Staruri, iar regula era să stai timp de trei luni închis într-o casă. Irina Rimes și Andi Bănică s-au descurcat foarte bine, iar după emisiunea, aceasta a primit un apel de la Cristi Tabără, care i-a spus că trebuie să vină în România pentru semnarea unui contract important cu o casă de discuri.

Citește și: Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa.Au strâns zeci de mii de like-uri

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.Cum au sărbătorit

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.„Am lăcrimat amândoi'

Irina Rimes, despre începutul relației cu Andi Bănică

Irina Rimes, în momentul în care a primit apelul de la Cristi Tabără, s-a bucurat foarte tare pentru că era o mare oportunitate pentru ea. Totuși, a fost surprinsă să vadă că nimeni nu poate s-o cazeze în București și toți îi spuneau să îl sune pe Andi. Însă, Andi Bănică a fost cel care a sunat-o pe artistă și a cazat-o la un hotel din Capitală. Ei bine, ulterior, artista a aflat că nu era vorba despre niciun contract, că era, de fapt, un „complot' pentru a o aduce împreună cu Andi Bănică.

Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu', a spus Irina Rimes în podcastul lui Cătălin Măruță.

De ce au divorțat artista și Andi Bănică

După ce Irina Rimes și Andi Bănică au decis să divorțeze, în 2017, s-a speculat că motivul pentru care cei doi au vrut să meargă pe drumuri diferite ar fi fost reprezentat de faptul că el ar fi înșelat-o. Artista spune că nu acesta a fost motivul, că nu s-a pus problema de infidelitate. Irina Rimes a mai povestit că oamenii se schimbă și că, la un moment dat în viața lor, ajung să își dorească altceva, acesta fiind de fapt motivul pentru care ea și fostul soț au decis să se despartă.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul [relații celebre]. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu care stătea lângă mine.

Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil, a mai precizat Irina Rimes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton