Irina Mohora a născut. Prima imagine cu bebelușul

 Miniosu Alexandra
.

Încă un bebeluș în showbiz-ul românesc! Irina Mohora a născut și este în culmea fericirii. Frumoasa prezentatoare nu a ținut această bucurie pentru ea, ci le-a împărtășit-o și fanilor. La scurt timp după ce a adus pe lume puiul de om, actrița a postat primele imagini cu copilul. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irina Mohora a născut. Fosta actriță din serialul „Secretul Mariei' nu își mai încape în piele de fericire, de când visul i s-a îndeplinit. Recent, vedeta de la TVR a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, eveniment așteptat cu nerăbdare de toți apropiații ei.

i1-6i1-6

Irina Mohora a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două zile. Mai exact, vedeta a născut sâmbătă, pe 21 august. Celebra artistă a adus pe lume o fetiță superbă și perfect sănătoasă. Ea și soțul ei, Marius, mai au acasă un băiețel minunat, pe care l-au botezat Zian.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios.Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Cum arată Olivia Steer la 45 de ani.S-a fotografiat în pantaloni scurți

Citește și: De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia:„Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză'

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Irina Mohora a născut

Vestea că Irina Mohora a născut a fost făcuă publică de ea. La scurtă vreme după ce și-a strâns fetița la piept, Irina Mohora le-a arătat fanilor, entuziasmată, primele imagini cu ea. Vedeta a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar odată cu ele a dezvăluit și numele micuței.

Potrivit postărilor Irinei Mohora din mediul online, fetița ei va purta nu unul, ci două nume. Aceasta se va numi Zara Elena, iar frumoasa ei mamă i-a transmis micuței și un mesaj emoționant.

„Ce frumoasă e viața acum că tu ai venit pe lume! Zara Elena', a scris Irina Mohora pe Instagram, în dreptul fotografiilor de colecție, cu fiica ei.

Vedeta a postat imagine cu bebelușul

Cu scurt timp înainte de naștere, Irina Mohora dezvăluia amănunte inedite legate de a doua sarcină. Actrița a mărturisit că a fost complet diferită față de prima, cu fiul ei, Zian. Din fericire, nu a fost o sarcină grea, dar a întâmpinat și unele „indispoziții'.

Irina Mohora explica atunci că în primele trei luni de sarcină s-a confruntat cu unele probleme, specifice gravidelor. Aceasta a avut grețuri, stare de somnolență și resimțea lipsa de energie. Conform declarațiilor ei, totul a revenit la normal după primul trimestru.

„A fost total diferită față de sarcina cu Zian, nu este o sarcină grea, însă în cazul puștiului meu, acum patru ani, habar n-am avut cum e să fii însărcinată, niciun simptom, dimpotrivă, aveam multă energie și toată lumea mă întreba cum mă simt, iar eu spuneam că mă simt ca înainte.

Ei bine, de data aceasta, în primele trei luni, am aflat și eu cum să fii însărcinată, în sensul în care am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsă de energie, somnolență, dar imediat ce am trecut de primul trimestru, lucrurile au revenit la normal, cum știam că o să fie de la sarcina cu Zian', spunea Irina Mohora pentru Click.

Actrița și soțul ei au și un băiețel

Irina Mohora are o căsnicie pe care multe femei și-o doresc. Cunoaște fericirea în fiecare zi alături de soțul ei, Marius. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. Căsătoria civilă au făcut-o exact atunci când aniversau 9 ani de iubire.

Pentru a celebra evenimentul, atunci, cei doi au plecat într-o mini-lună de miere la Paris. De altfel, acela a fost orașul în care actrița a fost cerută în căsătorie și a primit inelul de logodnă de la partenerul ei. Irina Mohora și soțul ei, Marius, au împreună doi copii.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton