Irina Maria Birou a aflat sentința în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat. Câți ani de închisoare a primit cântăreața

 Lupescu Anca
.

După mulți ani de procese, cântăreața Irina Maria Birou și-a aflat sentința în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat. Câți ani de închisoare i-au dat judecătorii, după ce aceasta a provocat un accident oribil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irina Maria Birou a făcut accident în urmă cu patru ani, iar în urma incidentului rutier, un bărbat de 83 de ani a murit.

Citește și: Cine este Jeni Ion de la X Factor.Concurenta și-a pierdut auzul

Victima se întorcea cu vacile de la păscut și traversa șoseaua din localitatea Moi, aflată în județul Gorj. În urma anchetei demarată de polițiștii care au sosit la fața tragediei, s-a stabilit că artista a condus cu viteză și a pierdut controlul volanului în momentul în care bătrânul era pe carosabil, au scris jurnaliștii de la starpopular.ro.

irinamariabirou-1irinamariabirou-1

Citește și: Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan – Tiberiu Argint, după mai bine de trei luni.Ipostaza în care au fost surprinși îndrăgostiții

Impactul a fost atât de violent, încât victima a fost decapitată, iar cântăreața și pasagera din dreapta sa au fost rănite

Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani…Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea', a stabilit prima instanță.

Fiică de polițist, Irina Maria Birou a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Află de pe publicația Star Popular informații despre cum și-a petrecut vara tânăra solistă, având în vedere că în țara noastră criza epidemiologică s-a agravat.

Citește și: Fostul „cumnat’ al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute:„Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton