Irina Margareta Nistor, la Chefi la Cuțite. A pregătit un fel special de omletă

 Oana Pantazi
.

Irina Margareta Nistor le va dovedi celor trei jurați, la Chefi la cuțite, că nu este pasionată doar de lumea cinematografiei. Rămâne de văzut însă în ce măsură va reuși să-i surprindă cunoscutul critic de film pe cei trei jurați cu preparatul său, un fel special de omletă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Margareta Nistor va fi, fără doar și poate, surpriza serii, la Chefi la cuțite. Criticul de film va încerca să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cu un preparat neașteptat.

unnamed-file-1unnamed-file-1

Irina Margareta Nistor, la Chefi la cuțite, cu un preparat surpriză: omletă

Dacă duminică seara a fost seara lui chef Scărlătescu, juratul alegându-și cuțitul de aur și câștigând și amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand, cu un alivenci cu sos de fructe de pădure, rămâne de văzut cine va câștiga în această seară confruntarea…

Mai mult, azi cei trei jurați vor avea parte de o surpriză neașteptată, deoarece Irina Margareta Nistor va participa la Chefi la cuțite. Dacă vocea ei e cunoscută publicului larg din cele mai bine de 3000 de filme pe care le-a dublat, reputatul critic de film li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator:

„În această seară, am intrat în filmul vostru!, le va mărturisi ea chefilor.

Rămâne de văzut dacă Irina Margareta Nistor va avea același succes la Chefi la cuțite. Criticul de film a dezvăluit că le-a pregătit chefilor Omleta Napoleon. Și promite că e perfectă de încercat după ce se termină postul Paștelui.

Citește și: Irina Margareta Nistor: Casa mea e ca un cinematograf'

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: „Cine p..a mea e?” Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.„Simți că îi pierzi pe cei dragi

Propriul cinematograf acasă

Irina Margareta Nistor face parte din viața tuturor celor care au prins vremurile postdecembriste… Când filmele se procurau greu și se vizionau la video. Vocea ei inconfundabilă se auzea atunci pe fundalul tuturor producțiilor venite din Occident. Iar modul elegant în care evita limbajul licențios devenise chiar motiv de glume. Ei îi datorăm însă faptul că cei mai mulți dintre noi și-au făcut o cultură cinematografică solidă într-o perioadă în care programul la televizor era de doar două ore…

Într-un interviu pentru VIVA! de acum câțiva ani, Irina Margareta Nistor mărturisea că și-ar dori săfoarte tare să deschidă un cinematograf…

„M-am gândit foarte tare şi acum, când am fost la Cluj, la TIFF, pentru că una dintre vizionări a fost în curtea Institu­tului Francez. Şi eu am în spatele casei, în curte, un zid care arată exact ca zidul din curtea institutului. În curtea asta, la nunta mea au fost 60 de per­soane, deci e destul de mare, s-ar putea amenaja un cinema. La un moment dat, mi-au cerut voie vecinii să facă nu ştiu ce zid, iar eu le-am zis să facă ce vor, dar să fie vopsit în alb. M-am gândit că poate vreodată am să pot proiecta pe el. Dar apoi, de unde iei proiector, cum treci de căţel ca să ajungi în casă… e complicat”, ne-a declarat criticul de film.

Mama ei nu a reușit să o învețe să gătească

În ceea ce privește celelalte pasiuni ale sale, Irina Margareta Nistor mărturisea că, la capitolul culinar, nu excelează. Mama ei, deși s-a străduit, nu reușit s-o învețe să gătească.

„S-a străduit, nu a reuşit. Singurul lucru pe care ştiu să-l fac e o cassata în cinci culori, se face foarte greu, într-o săptămână. Având cam vreo 20-30 de prieteni, trebuie să pregătesc şi o canti­tate foarte mare”, mărturisea ea.

Dacă între timp s-au schimbat lucrurile și Irina Margareta Nistor a învățat să gătească mai bine, vom afla în această seară la Chefi la cuțite!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton