Irina Loghin, mărturisiri emoționante după ce s-a vindecat de coronavirus: "M-am speriat, am o vârstă"

 Oana Pantazi
.

Irina Loghin anunța la finele lunii august că este infectată cu coronavirus, însă, în pofida vârstei înaintate, artista a depășit cu bine boala. Iată primele sale declarații după ce s-a vindecat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Irina Loghin a avut prima sa apariție televizată după ce s-a vindecat de coronavirus. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum s-a infectat, dar și despre momentele grele pe care le-a traversat, cu atât mai mult cu cât și soțul, dar și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Toată familia s-a îmbolnăvit de coronavirus

Interpreta de muzică populară a mărturisit cum a depistat boala, povestind despre momentul în care a aflat că și membrii familiei sale au fost infectați.

A venit o prietenă din Basarabia și a doua zi după ce a venit la mine s-a întâlnit cu cineva în oraș și a venit înghețată. Și nu se simțea bine după și am mers să facem testul. Amândouă am ieșit pozitiv. Când am făcut testul, așa am aflat că am coronavirus. Nu am avut niciun simptom. Au venit soțul și fiul meu de la munte și au ieșit și ei pozitiv. Și nici prietena mea nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău', a povestit Irina Loghin.

Din fericire, Irina Loghin a avut forma cea mai ușoară a bolii. Iar asta deoarece, la 80 de ani, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber. Consumă doar alimente sănătoase, a renunţat la carne în favoarea peştelui, alege multe verdeţuri, fructe şi soia, și toate acestea o menţin în formă.

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

12552527_763122360487908_6634395023827024489_n12552527_763122360487908_6634395023827024489_n

Irina Loghin a fost asimptomatică

Poate și datorită regimului sănătos de viață, Irina Loghin a avut norocul să aibă o formă ușoară a bolii, dovedindu-se asimptomatică, la fel ca și soțul și fiul ei. Drept urmare, artista a stat în spital doar 4 zile, după care s-a tratat acasă.

„M-am internat imediat, nu am stat. Mi-au ieșit toate analizele normale. La un moment dat, doctorița a venit și mi-a zis că am analizele normale. Am o vârstă, m-am speriat. Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun. Eu m-am bucurat că nu am avut simptome și m-am simțit foarte bine, nu mi-am pierdut gustul sau mirosul', a mai spus Irina Loghin.

Acuzată că a primit bani

Irina Loghin nu este nici prima și nici ultima vedetă acuzată de amatorii de teorii ale conspirației că a primit bani pentru a declara că suferă de coronavirus, artista declarând că s-a necăjit foarte tare când a primit telefoane de la diverse persoane care o acuzau de acest lucru.

„M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe', a declarat artista. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton