Irina Loghin a suferit o operație de hernie de disc înainte de botezul nepoatei sale: "Bucuria a fost atât de mare că am uitat de toate durerile"

 Dumitrache Laura
.

Irina Loghin (83 de ani) a suferit o operație de hernie de disc cu câteva zile înainte de botezul nepoatei sale. Artista a aflat de la medici că trebuie operată de urgență, iar la marele eveniment a fost extrem de fericită, chiar dacă a avut dureri mari. Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. În vârstă de 83 de ani, Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, după ce fiica ei a adus pe lume o fetiță. Recent, a avut loc botezul micuței.

fiica irineifiica irinei

Din păcate, Irina Loghin a suferit o intervenție chirurgicală înainte de botezul nepoatei sale. Mai exact, artista s-a operat de hernie de disc, iar la doar două zile după operație a participat la botezul micuței Ana. Chiar și așa, intepreta de muzică populară a fost extrem de fericită.

Citește și: Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei: „S-a prăpădit…'. Cine sunt nașii micuței Ana / EXCLUSIV

Citește și:Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani: „Mi-am dorit atât de mult!” Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

Citește și:Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit, cu lacrimi în ochi: 'A fost totul greșit. Îmi cer scuze…'

Citește și:Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Irina Loghin a suferit o operație de hernie de disc înainte de botezul nepoatei sale

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, la vârsta de 83 de ani. Fiica ei, Irinuca a adus pe lume o fetiță, iar zilele trecut a avut loc botezul micuței. Irina Loghin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Chiar dacă a trecut printr-o operație cu câteva zile înainte de botez, artista a fost fericită la marele eveniment. Interpreta de muzică populară a suferit o operație de hernie de disc.

A primit taina botezului. Acest ritual este pentru mine unica bucurie. În viață te întâlnești și cu rele și cu bune. A trebuit să mă opresc să mai fac sport, că știți că sunt tot timpul prin Herăstrău, nu am știut că am hernie, a fost ceva neprevăzut. În ziua botezului împlineam trei zile de la operație. Bucuria a fost atât de mare că am uitat de toate relele, de toate durerile', a mărturisit Irina Loghin la RTV.

Irina Loghin: „Este cea mai mare bucurie a mea”

Deși se confruntă cu mari probleme de sănătate, Irina Loghin se bucură că a devenit bunică pentru prima oară. Fiica ei Irinuca i-a dăruit cea mai mare bucurie. Pe 11 februarie, a avut loc botezul Anei, iar nașii micuței au fost soții Alesis. 'Ieri am avut marea bucurie să fim nașii de botez ai prințesei Ana-Alexandra, fiica Irinucăi și a lui Bogdan, prima nepoată a Doamnei Irina Loghin! A fost o seară magică din care ne vom hrăni spiritual multă vreme”, au scris pe rețelele de socializare nașii micuței.

La marea petrecere au fost prezenți colegi de breaslă ai artistei, printre care Fuego, Mirabela Dauer, Brândușa Covalciuc Ciobanu, dar și alți interpreți. În cadrul unui interviu acordat înainte de botezul nepoatei sale, Irina Loghin a declarat că s-a ocupat de organizarea petrecerii. „Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!', spunea Irina Loghin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton