Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul ei: "Te iubesc de tot..."

 Raiciu Adriana
.

Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Zi de sărbătoare în familia Fodor! Irina Fodor își serbează ziua de naștere astăzi și a avut parte de surprize încă de la miezul nopții. Iată ce declarație emoționantă i-a făcut Răzvan Fodor pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Moderează emisiunea de la Antena 1, Chefi la cuțite, dar și America Express, după ce Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta are și o familie extrem de frumoasă alături de Răzvan Fodor. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță superbă.

fodorfodor

Astăzi, 14 septembrie, este zi de sărbătoare în familia Fodor, întrucât Irina își serbează ziua de naștere. Simpatica prezentatoare a primit urări încă de la primele ore ale dimineții, însă cea mai specială declarație i-a fost făcută de soțul ei. Iată ce mesaj i-a transmis.

Citește și: David Popovici, ipostază neașteptată în metrou.Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

Citește și: Regele Charles al III-lea, întâmpinat la Palatul Buckingham cu „Long Live the King’.Gestul făcut de suveran

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Irina Fodor a împlinit 34 de ani

Este zi de sărbătoare pentru Irina Fodor. Vedeta împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani și a avut parte de surprize încă de la primele ore ale dimineții. Soțul ei, Răzvan Fodor, a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, în care îi spune cât de multe o iubește și cât de recunoscător îi este.

De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani. Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe! Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine), dulce, blândă, feminină și…normală. Te iubesc de TOT!! #happybirthday#mywife„, a scris Răzvan Fodor pe rețelele sociale.

Și simpatica prezentatoare a postat un mesaj pe contul său de socializare.

„Știam de ceva timp că, de ziua mea, se anunță un program super încărcat, așa că m-am împăcat cu faptul că nu o să dau vreo petrecere și că, mai degrabă, o să sărbătoresc prin muncă. Așadar, acum câteva minute am ajuns acasă, și sper să recuperez, până la 12 noaptea, cât mai pot. Vă pup și închin un pahar și pentru mine, și pentru voi!', a fost mesajul publicat în online de sărbătorita zilei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton