Irina Columbeanu calcă pe urmele mamei sale. La doar 13 ani, fetița Monicăi Gabor este implicată în afacerile familiei

 Stamen Diana
.

După multe luni de absență, în care toată lumea se întreba ce se întâmplă cu Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor a revenit pe conturile de socializare. La 13 ani, fetița începe deja să calce pe urmele mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De o perioadă bună de timp, Irina Columbeanu s-a mutat în America alături de mama ei și de actualul soț al acesteia. Fetița lui Irinel Columbeanu s-a acomodat peste Ocean și este fericită cu viața pe care o are acum, chiar dacă este departe de tatăl ei.

După 10 luni în care nimeni nu a mai știut nimic de ea, Irina Columbeanu a revenit pe social media. Fetița Monicăi Gabor promovează niște măști, cel mai probabil fiind o afacere a familiei.

Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!', a scris Irinuca.

Acum, fetița vedetei s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Irina Columbeanu calcă pe urmele mamei sale în ceea ce privește modellingul. Se pare că Mr. Pink o îndrumă pe micuță în afaceri, astfel că viitorul ei poate fi unul strălucit.

Irinel Columbeanu are probleme cu banii

Situația nu este deloc roz pentru fostul soț al Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu are mari probleme cu banii și a fost nevoit să renunțe la luxul cu care era obișnuit.

Dacă în urmă cu 14 ani, afaceristul avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Figura cu o datorie destul de mare la întreținere, de aproximativ 1.800 de lei și nu și-ar mai fi plătit chiria de mai bine de două luni. I s-a spus că, din cauza datoriilor, riscă să rămână fără apă caldă sau alte utilităţi și pentru că nu s-a conformat, a fost evacuat din cartierul rezidenţial, iar el ar fi fost pus în situația de a-și căuta o altă locuință, desigur, tot cu chirie.

Mai mult decât atât, se pare că Irinel Columbeanu ar fi solicitat inclusiv ajutorul fostei sale soții, Monica, însă mama fetiței lui l-ar fi refuzat pe motiv că trebuie să-și ajute tatăl bolnav și să o întrețină pe Irina.

Citește și: Irinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-o

FOTO: Instagram

irina-columbeanu_1irina-columbeanu_1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton