Ioana Voicu, primele detalii despre botezul fiicei sale, Annora: „Am ales nașii”

 Borcilă Andreea
.

Ioana Voicu, detalii despre botezul fiicei sale, Annora. Jurnalista și logodnicul ei, Alex Fenechiu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au devenit părinți, pentru prima dată, spre sfârșitul lunii aprilie. Cei doi sunt în culmea fericirii și se pregătesc de botezul copilului lor. Mai mult, cu toții au fost câteva zile la mare, unde s-au bucurat de timpul petrecut împreună. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Voicu se consideră o femeie, cu adevărat, împlinită. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, afaceristul Alex Fenechiu, și au devenit părinți de fetiță. Cei doi formează un cuplu din anul 2019 și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Astfel, tatăl ei, Mădălin Voicu, a devenit bunic pentru a treia oară, având în vedere că politicianul are, în total, șapte copii cu cinci femei, iar Ioana este singura lui fiică. 

ioana-voicu-8ioana-voicu-8

Ioana Voicu a anunțat încă din luna ianuarie că este însărcinată în șase luni și că va aduce pe lume o fetiță, prin mai. Cu toate astea, jurnalista, în vârstă de 34 de ani, a născut prematur vineri, 22 aprilie 2022, în urma unei operații de cezariană. Vedeta suferă de endometrioză, iar intervenția nu a fost una ușoară. Din fericire, amândouă au trecut cu bine peste cele întâmplate. 

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur! Cum se simt mama și copilul:”Am avut o hemoragie și…”

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit.Prezentatoarea Tv este însărcinată și va naște în curând o fetiță

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur.Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…”

Citește și: Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea.Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistului

Ioana Voicu, detalii despre botezul fiicei sale, Annora

Ioana Voicu a născut, pentru prima dată, la vârsta de 34 de ani și se consideră o femeie împlinită. Mai mult, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Fenechiu, după trei ani de relație. Fiica lui Mădălin Voicu a dat detalii despre botezul copilului său, care va avea loc în acest an. 

„Nu știu deocamdată! Nu avem nici dată și nici locație. Suntem în căutări. Anul acesta va fi. Probabil septembrie, octombrie, vedem cum facem. Am ales nașii. Sunt prieteni de familie, de-ai noștri, vechi, a spus Ioana Voicu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Mai mult, vedeta a povestit și cum se simte cea mică, care trece printr-o perioadă firească de colici. Toți trei au plecat, pentru câteva zile, la mare pentru a se relaxa, însă părinții și-au dat seama că Annora este încă prea mică pentru litoral. 

„Eu sunt bine, ea e bine. Suntem în perioada de colici, dar trec și aceștia. Am răbdare. Răbdarea face totul. Nu plânge mereu. Se poate și mai rău. Din ce am auzit există copii care plâng 24 din 7, dar ea plânge câteva ore pe zi și nu tot timpul. Sunt niște colici amiabili, prietenoși. Tocmai acum ne întoarcem de la mare că am încercat 3 zile să vedem cum îi place și cred că este pre mică deocamdată de mare. Poate prin august sau cu siguranță la anul, să înțeleagă ci ea ceva. Tata e înnebunit, ce pot să zic. Este a doua fată din familie, a mai continuat ea, pentru sursa citată anterior. 

Mădălin Voicu, bunic pentru a treia oară 

Jurnalista a ales numele pentru fiica sa, Annora, care semnifică Onoare. Ea a visat numele acum câțiva ani și, de atunci, l-a ținut minte. Cât despre tatăl ei, Mădălin Voicu, este un bunic extrem de fericit, chiar dacă și-ar fi dorit să fie băiat. 

„Anora Ecaterina are amprenta noastră. Din capul locului am recunoscut pedigriul familiei Voicu și încerc și un prognostic. Cred că va moșteni și talentul muzical al familiei. Altfel, nu am niciun fel de îndoieli că seamănă cu mama ei, dar are ceva și din bunicul ei!', a spus el pentru Playtech.ro

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton