Ioana Simion, un nou scandal cu Ilie Năstase, după ce ar fi plecat de la restaurant în stare de ebrietate: "Dragul meu soț a complotat..."

 Raiciu Adriana
.

Ioana Simion, după ce ar fi plecat de la restaurant în stare de ebrietate. Ioana Simion și Ilie Năstase trec printr-o perioadă dificilă, după spusele vedetei. Pe rețelele sociale, aceasta a postat un mesaj dur pentru soțul ei, asta după scandalul de la restaurant când ar fi plecat în stare de ebrietate. Iată ce a scris pe contul său Ioana Simion!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când mulți credeau că lucrurile s-au rezolvat între ei și că au decis să treacă peste momentele tensionate din căsnicie, un nou scandal bate la ușă. În urmă cu doar câteva zile, Ioana Simion era acuzată că a fugit de acasă cu două milioane de euro. Ulterior, vedeta a anunțat, pe contul ei de socializare, că relația cu Ilie a ajuns la final și că nu se mai poate face nimic. Însă, spre surprinderea tuturor, fostul tenismen a ieșit pe post și a mărturisit că situația ar fi, de fapt, alta și că nu există nicio separare.

ilie-nastaseilie-nastase

Ei bine, recent, cei doi au fost văzuți împreună la un restaurant din Capitală, voioși și zâmbăreți. Totuși, seara s-a terminat cu o ceartă, după informațiile apărute în presă, asta după ce Ioana ar fi plecat de la local în stare de ebrietate.

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu

Citește și: Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase, după scandalul cu banii furați:„Ruptura este definitivă’

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:'Nu te voi dezamăgi niciodată'

Citește și: Clipe de panică pentru Ioana Ginghină, în vacanța la munte:'A fost cu peripeții'. Ce probleme de sănătate a avut

Ioana Simion, după ce ar fi plecat de la restaurant în stare de ebrietate

Astfel, pe rețelele sociale, Ioana a transmis un mesaj dur pentru soțul ei, în care explică toată situația de la restaurant. Aceasta susține că soțul ei ar încerca să-i pună bețe-n roate și că, de fapt, el ar fi complotat împotriva ei.

Dragul meu soț, Indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să îți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni(…). O femeie în stare de „ebrietate”, așa cum ați specificat, nu se va ridica singură de la masă și niciodată, indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română.

Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre în mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru a-mi mai face un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…”, este mesajul transmis de Ioana Simion, în pe contul personal de Facebook.

Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion

După scandalul așa zișilor bani furați, Ilie Năstase a reacționat. Fostul tenismen susține că nu este nimic adevărat și relația lui cu Ioana este la fel ca până acum. De asemenea, neagă acuzații la adresa soției sale, în ceea ce privește cele două milioane de euro.

„În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât.’, a spus Nasty.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton