Ioana Simion, despre relația cu Ilie Năstase: "Îl duc unde are nevoie. Atât". Ce planuri are după divorț

 Cica Cristina
.

Ioana Simion este hotărâtă să divorțeze de Ilie Năstase și deja și-a făcut planuri serioase de viitor. Toata atenția sa este îndreptată către afacerea pe care intenționează să o pună pe picioare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana și Ilie Năstase divorțează la numai un an de când au spus da. Aparent, soția fostului tenismen nu mai poate suporta comportamentul acestuia, deja nu mai locuiesc împreună și nici nu mai există șanse de împăcare. Ioana Simion deja își vede mai departe de viață, fiind decisă să își deschidă o clinică medicală.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează după un an de căsnicie.Soția fostului tenismen nu mai poate suporta violența verbală

Desigur, coronavirusul i-a încurcat puțin planurile în acest sens, însă a dezvăluit pentru Click! că deja aparatura este pe punctul de a fi adusă. „Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. (…) Motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a spus Ioana pentru sursa citată.

Ioana s-a sfătuit cu o prietenă, care este medic generalist la o clinică din Turcia și a ajuns la concluzia că va deschide un Capitală o clinică „unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România”.

Primele demersuri au fost deja făcute încă de la începutul anului, a închiriat o vilă în Dorobanți, spunea Ioana înainte de pandemia de coronavirus.

Ioana, despre Ilie Năstase: „Îl mai ajut cu ce are nevoie”

Ioana Simion încă îl mai ajută pe Ilie Năstase dacă este nevoie, chiar dacă nu mai locuiesc împreună și chiar dacă urmează să divorțeze. Își vorbesc, îl respectă și nu a rupt legătura definitiv.

Citește și: Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire:'Am stat de vorbă o oră cu pereții'

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a precizat Ioana Simion. 

Ilie Năstase și soția sa s-au mai întâlnit pentru a discuta despre relația lor, însă nu au ajuns la un numitor comun. Ioana a povestit că a încercat să poarte o conversație cu el, dar acesta nu a luat-o deloc în seamă.

Ioana-și-Ilie-Năstase-5Ioana-și-Ilie-Năstase-5

Soția fostului tenismen se gândește că acesta ar avea traume din relațiile anterioare, lucru care i-ar fi afectat comportamentul în căsnicia lor.

‘Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume’, a povestit ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Incredibil ce pensie modestă are Ilie Năstase!Marele tenismen a adus dovada

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton