Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț: "A crezut că glumesc, nici acum nu crede". Marele campion refuză, însă, să semneze

 Cica Cristina
.

Ioana Simion a anunțat cu câteva săptămâni în urmă că vrea să divoțeze de Ilie Năstase și se pare că este decisă și nimic nu o mai poate face să dea înapoi, având în vedere că deja a depus deja actele de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Simion vrea să divorțeze de Ilie Năstase, comportamentul fostului tenismen, certurile, reproșurile și jignirile determinând-o pe soția sa să își dorească despărțirea. A trecut numai un an de la cununia civilă și deja cei doi nu mai locuiesc împreună. Ioana Simion precizând că îl mai ajută pe Ilie Năstase ocazional dacă mai are nevoie de ceva.

Citește și: Ioana Simion, despre relația cu Ilie Năstase:”Îl duc unde are nevoie. Atât”. Ce planuri are după divorț

Precum a promis, Ioana a depus deja actele şi dosarul de divorţ la Judecătoria Constanţa. Ilie Năstase nu este pe aceeași lungime cu soția sa nici în această privință. Nu este de acord cu decizia luată de Ioana și refuză calea amiabilă, la un notar.

Cei doi au ajuns la tribunal, întrucât Ilie Năstase nu a dorit să semneze actele. Ioana Simion a precizat că cei doi încă își vorbesc și că îl mai ajută atunci când vine vorba despre cumpărături. De asemenea, tănăra a ținut să precizeze că îi poartă respect fostului tenismen și că, cel mai probabil, vor rămâne prieteni.

Citește și: Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire:'Am stat de vorbă o oră cu pereții'

„Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana Năstase pentru Click!

Ioana Simion are planuri după divorț

Ioana Simion deja își vede mai departe de viață, fiind decisă să își deschidă o clinică medicală. S-a sfătuit cu o prietenă, care este medic generalist la o clinică din Turcia și a ajuns la concluzia că va deschide un Capitală o clinică „unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România'.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează după un an de căsnicie.Soția fostului tenismen nu mai poate suporta violența verbală

Primele demersuri au fost deja făcute încă de la începutul anului, a închiriat o vilă în Dorobanți, spunea Ioana înainte de pandemia de coronavirus. Acum, aparatura este pe punctul de afi adusă și avansează cu planurile, chiar dacă mai lent din pricina situației actuale.

Ioana-și-Ilie-Năstase-6Ioana-și-Ilie-Năstase-6

Citește și: Incredibil ce pensie modestă are Ilie Năstase!Marele tenismen a adus dovada

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton