Ioana Picoș își execută silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare! Cei doi se războiesc pentru custodia gemenilor

 Oana Pantazi
.

După ce, astă vară, Ioana Picoș și soțul ei Mihai Făgădaru, au ajuns la divorț, acum situația se amplifică. Actrița își execută silit fostul soț pentru neplata pensiei alimentare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După cinci ani de căsnicie, între Ioana Picoș și Mihai Făgădaru s-a rupt lanțul de iubire, în pofida faptului că au doi copii minori și păreau un cuplu sudat. Divorțul s-a desfășurat la tribunal, dat fiind că se pune și problema custodiei, dar iată că, recent, Ioana Picoș a ajuns din nou în instanță, dat fiind că soțul ei nu le-a plătit pensia alimentară celor doi copii ai lor!

După ce a câștigat în instanță procesul pentru pensia alimentară, Ioana Picoș a fost nevoită să ceară executarea silită a soțului ei, din cauza restanțelor la plata alimentară, scrie cancan.ro.

13710443_508685482660261_4917616490890244467_o13710443_508685482660261_4917616490890244467_o

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru se luptă pentru custodia gemenilor

Ioana Picoş a decis să pună punct relației cu soțul ei după o căsnicie de 5 ani, în timpul căreia au venit pe lume gemenii lor, doi băieți. din păcate, cei doi au decis să pună capăt mariajului astă-vară, între ei începând o luptă acerbă, din care nu au lipsit acuzațiile de ambele părți. Mihai și-a acuzat soția că a avut o aventură extraconjugală, în timp ce ea a susținut că separarea dintre ei s-a produse, de fapt, în 2018, din cauza agresivității lui.

Mihai Făgădaru se luptă acum cu toate armele în instanță cu soția lui pentru obținerea custodiei copiilor. Acesta a susținut că soția lui, care se prezintă ca fiind „speaker motivational' în mediul online, pe tema „familie', îi îngrădește dreptul de a-și vedea copiii. Bărbatul a menționat că Ioana Picoș nu ar ținut cont de decizia instanței, care a stabilit un termen clar de vizitare și preluare a celor doi copii de către tatăl lor.

Unul dintre motivele invocate de Ioana Picoș în instanță, și anume că Mihai făgădaru sforăi și, drpet urmare, copiii nu s-ar putea odihni, nu a stat, evident, în picioare, fiind respins de judecător.

„Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată'se arată în decizia judecătorilor, conform sursei citate.

Citește și: Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Apelul unui tată disperat

Acum ceva timp, Mihai Făgădaru, disperat din cauza faptului că nu-și poate vedea copiii, a făcut un apel disperat, prin care și-a strigat nemulțumirile, aducându-i soției sale acuzații grave.

Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală și sechestrarea minorilor este un abuz! Nu mă interesează imaginea mea publică, mă interesează ca acești copii minunați să aiba dragostea tatălui lor. Mi-aș fi căutat copiii până la marginea pământului.


Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie.

Așa cum m-a înșelat pe mine, așa a reușit să înșele o țară întreagă, din păcate. Singura ei șansă de salvare este să lase măștile și să caute ajutor de specialitate pentru evidentele tulburări de personalitate de tip narcisic. Îmi doresc să se echilibreze pentru că iubirea mea, deși trădată, îi dorește binele, dar mai mult, pentru că acești copii trebuie să aibă o mamă echilibrată psiho-emoțional.

Am câstigat în instanță două procese pentru custodie comună, dar Ioana Picoș NU a respectat NICIODATĂ Hotărârea Judecătorească! Mi-am văzut copiii sporadic numai când, cât și cum a vrut ea.

N-am avut Paște, Crăciun sau zi de naștere cu copiii mei, iar în ultimele luni, de la începutul pandemiei, mi-am văzut copiii numai în genunchi, prin zăbrelele gardului, aceștia fiind «prizonierii»unei mame iresponsabile.

Dacă a ales să trădeze această familie și  jurămintele de la nuntă și alege să joace în altă piesă, cu un alt «actor», este alegerea ei, patologia ei, dar copiii mei NU vor face figurație în această mizerie cu iz de adulter.
Nu vreau sa creez o telenovelă, că m-am săturat să trăiesc una! Nu vreau să fac un serial din drama mea și a copiilor. Vreau doar să fie OM! Și să conștientizeze CĂ TOATE DECIZIILE EI mi-au afectat copiii la nivel psiho-emoțional! Iar aceste efecte se vor vedea în timp. Iar toate aceste abuzuri trebuie să înceteze! 
Prin această acțiune publică, vreau să o determin să devină mama pe care copiii noștri să o poată iubi și respecta!

Este evident că nu am dorit denigrarea ei publică, din moment ce dovezile sunt vechi. Totul a culminat când efectiv nu mi-a mai fost permisă vizitarea sau preluarea copiilor,conform deciziei judecătorești!’spunea Mihai Făgădaru.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton