Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte de a intenta divorț: "Asta nu prea mai e căsătorie"

 Dumitrache Laura
.

Ioana Năstase este din nou în conflict cu Ilie Năstase, soțul său. Zilele trecute, bruneta a fost surprinsă în timp ce se afla la un restaurant alături de fostul tenismen, iar în presă s-a spus că a băut mult alcool. Soția lui Ilie Năstase susține că acesata vrea să o denigreze. De asemenea, Ioana i-a dat un ultimatum acestuia, înainte să intenteze divorțul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, căsnicia dintre Ioana și Ilie Năstase este din ce în ce mai tensionată. Cei doi sunt în plin scandal, iar bruneta îi aduce numeroase acuzații fostului tenismen. Aceștia nu se mai înțeleg deloc și nu mai locuiesc împreună. Mai mult, Ioana Năstase ia în calcul să divorțeze definitiv de soțul ei.

ioana nastase si ilieioana nastase si ilie

Ioana Năstase a fost acuzată în urmă cu câteva săptămâni că ar fi fugit cu banii lui Ilie Năstase, lucru pe care bruneta l-a dezmințit. După toate scandalurile din ultima perioadă, aceasta a răbufnit și a spus adevărul despre căsnicia cu Ilie Năstase.

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant:”Am simțit o teamă”

Citește și:Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase:„Am dovedit că mă pot schimba'

Citește și:Octavia Geamănu nu a încheiat contractul cu Antena 1:„Nu m-a dat nimeni afară. Aveam 100 și ceva de zile de luat'. Știrista se află în concediu de odihnă

Citește și: Nico recunoaște că există rivalitate în industria muzicală.Ce spune despre Luminița Anghel și Monica Anghel: „Cu cele două…”

Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte să intenteze divorț

Mariajul dintre Ioana și Ilie Năstase este tot mai tensionat. În ultima perioadă, între cei doi soți au existat numeroase conflicte, iar scandalurile sunt la ordinea zilei. Bruneta a fost acuzată că ar fi fugit cu banii fostului tenismen, apoi că s-ar fi îmbătat într-un local din Herăstrău. Acum, Ioana Năstase a spus adevărul despre relația cu Ilie Năstase, menționând că se gândește să divorțeze.

Ce să zic eu acum?! Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta!Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri !„, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Ioana Năstase, despre un posibil divorț de Ilie Năstase

De-a lungul căsniciei lor, Ioana Năstase a declarat în nenumărate rânduri că va divorța de Ilie Năstase. Cu toate astea, cei doi se împăcau întotdeauna. Ei bine, de această dată, Ioana a declarat că nu mai face față situației și se gândește serioas să divorțeze de soțul său:

Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul…, a mai spus aceasta.

Ioana Năstase a avut două tentative de divorț

Ioana și Ilie Năstase au o relație marcată de momente tensionate. Cei doi s-au certat de multe ori, iar Ioana a avut două tentative de divorț până acum. Ultima oară, vedeta a mers la Medgidia și a depus actele.Însă, de fiecare dată, Ilie Năstase a reușit să o îmbuneze.

Anul trecut, Ioana Simion a alertat autoritățile și l-a acuzat pe fostul soț de agresiune fizică. Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit la pe 6 iunie 2020, iar cununia civilă au făcut-o cu un an înainte. Cei doi au fost cununați de Ciprican Marica și soția sa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton