Ioana Ginghină nu-și mai dorește al doilea copil. De ce s-a răzgândit: „Nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină nu-și mai dorește al doilea copil. Ioana Ginghină s-a răzgândit și nu vrea să mai fie mamă la 45 de ani. Până de curând, actrița își dorea un al doilea copil și voia să-l facă tată pe iubitul ei, Cristi Pitulice, însă a revenit asupra deciziei și consideră că nu mai are energia necesară pentru creșterea corectă și frumoasă a unui nou copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină nu-și mai dorește al doilea copil.. Ioana Ginghină se iubește de aproape trei ani cu Cristi Pitulice și plănuiesc să se căsătorească, iar un copil în viața lor era binevenit până de curând. Actrița s-a gândit mai bine, însă, și nu crede că mai este cazul să aducă pe lume un copil la vârsta ei.

67654103-2372088832880421-5639185660423176192-n-crop-156516411267654103-2372088832880421-5639185660423176192-n-crop-1565164112

Ioana Ginghină nu-și mai dorește al doilea copil

În interviurile acordate până acum, Ioana Ginghină susținea că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, însă acum a revenit asupra deciziei.

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an. Am zis că 45 de ani ar fi limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi.

Trebuie să ai și energia necesară, la Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic. La copilul ăsta, 50 și un pic, e mare diferență. Nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină', a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars. 

Citește și:Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin:'Te fac un portret?'

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kilograme pe săptămână:'Trebuie să rămânem în niște limite'

Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie

Ioana Ginghină este pe cale să își întemeieze o familie cu acte împreună cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Recent, aceasta a mărturisit că dorește să-și păstreze numele de fată și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment’, a spus actrița despre căsniciile anterioare.

Actrița a susținut că după divorțul de fostul soț a fost nevoită să-și schimbe actul de identitate. Aceasta nu își dorește să treacă prin aceleași formalități după căsătoria cu Cristi Pitulice, motiv pentru care își păstrează numele de fată.

„Toate astea mă distrează, teoretic eu abia mi-am schimbat buletinul când am divorțat. Și am zis, iar să schimb buletinul, dar trebuie făcute și astea.

Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol.

Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost’, a declarat Ioana Ginghină recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton