Cum a reacționat Ioana Dichiseanu după ce Delia a spus că nu vrea copii: "Sunt persoane care nu ar fi capabile să..."

 Dumba Gabriela
.

Ioana Dichiseanu a reacționat după ce Delia a spus că nu vrea copii. Fiica regretatului Ion Dichiseanu, mamă la rândul său, i-a luat apărarea Deliei, în ciuda părinților de pe rețelele de socializare care au pus-o la zid pe cântăreață. Ioana a felicitat-o pe Delia și a explicat de ce a reacționat așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 40 de ani, Delia Matache a fost întrebată în mod repetat când va deveni mamă. Recent, artista care face parte din juriul de la „iUmor' a declarat că nu vrea să facă copii, motiv pentru care unii au criticat-o.

4294442944

De ce a felicitat-o Ioana Dichiseanu pe Delia că nu vrea copii

Ioana Dichiseanu este printre puținii oameni care i-au luat apărarea Deliei.

„Văd că tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal ca fiecare să facă ce își dorește cu viața sa, atâta timp cât nu lezează viața altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit.

Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se ocupe de un copil!', a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Fiica regretatului Ion Dichiseanu a explicat că este foarte greu să crești un copil și nu toată lumea este făcută pentru așa ceva.

„De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil (fizic, emoțional, etc) este mai complicat.

Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială, cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și… bravo ei', a mai scris Ioana Dichiseanu.

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…

Citește și:Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

De ce nu vrea Delia copii

Zilele trecute, cel mai probabil obosită de întrebările despre când o să devină mamă, Delia Matache a izbucnit și a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii.

Artista a spus că ea crede că: 'ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton