"Mi-am pierdut busola, dar am ținut jurnalismul sus". Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV

 Dumitrache Laura
.

Ioana Cosma a fost concediată de la PRO TV, după 28 de ani în trustul Pro. Alături de prezentatoarea tv au mai fost concediați și Mihai Mironică și echipa din spatele emisiunii „Ora exactă în Sport”. Recent, Ioana Cosma a postat un mesaj despre plecarea ei din redacția știrilor sportive de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Cosma a prezentat ultima ediție a emisiunii „Ora exactă în sport”, pe 5 februarie 2023. Prezentatoarea tv a fost copleșită de emoții și și-a luat la revedere de la telespectatori cu ochii în lacrimi. După mai bine de 20 de ani, Ioana Cosma a fost concediată de la PRO TV.

IOANA COSMAIOANA COSMA

După ce a plecat de la PRO TV, Ioana Cosma a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Prezentatoarea tv a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la trustul PRO, dar și despre colegii ei de breaslă.

Citește și: Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO: „Ne gândim, analizăm și acționăm'. A rămas fără emisiunea „Ora exactă în Sport'

Citește și:Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii”. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și:Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: „Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine”

Citește și:„Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem”. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV

Ioana Cosma a avut o primă reacție pe rețelele de socializare după ce a fost concediată de la PRO TV. Fosta prezentatoare tv a publicat pe Facebook un mesaj în care a vorbit despre experiența de peste 20 de ani pe care a avut-o în redacția de sport a postului PRO tv. În vârstă de 48 de ani, Ioana Cosma a moderat emisiunea „Ora Exactă în Sport', alături de Mihai Mironică. „Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Protv m-a definit ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gândește liber! Eram liberă azi și politicaly correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat.Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamna oameni talentați, oameni dedicați. Protv înseamnă oameni buni. Atât! Protv însă nu înseamna oameni care sapa la fundație, înseamna doar cei care pun mâna la construcție!', a scris Ioana Cosma pe Facebook.

Ioana Cosma este prima femeie din România care a comentat un meci de fotbal la Campionatele Europene

Ioana Cosma a fost pasionată de sport, iar de-a lungul anilor a prezentat emisiuni despre sport la PRO TV. Are o experiență în presă de peste 25 de ani, iar în urmă cu mai bine de 20 de ani s-a angajat la PRO TV. Începuturile sale au fost în domeniul politic și social, iar ulterior a început să lucreze în redacția de știri sportive.

A fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. De asemenea, a comentat și meciurile din preliminariile CE. Ioana Cosma este și prima femeie din România care a comentat un meci de fotbal la EURO 2020.

Reacția lui Leo Badea, după ce a fost concediat alături de Ioana Cosma

Producătorul Leo Badea a vorbit despre concedierea sa, dar și a colegilor lui din trustul PRO TV. Acesta a declarat că doar a primit informația conform căreia emisiunea „Ora exactă în sport” va fi scoasă din grilă.

„Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport’ se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport.Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație',  a spus Badea.


Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton