Ioana Chișiu, una dintre cele mai celebre vloggerițe, s-a despărțit de soț! "De câteva luni nu mai poartă verigheta"

 Oana Pantazi
.

Ioana Chișiu, una dintre cele mai frumoase și mai faimoase vloggerițe de fashion, a rupt definitiv relația cu Nick, soțul ei și tatăl celor două fetițe gemene ale sale, deși păreau un cuplu extrem de sudat. Mai mult, se pare că vloggerița și-a refăcut deja viața.

Ioana Chișiu și soțul ei au format, până de curând, un cuplu frumos, relația dintre ei fiind binecuvântată cu două fiice gemene, care au moștenit frumusețea mamei lor. Cunoscută fanilor ei încă din 2012, de când le împărtășește sfaturi legate de modă, frumoasa bloggeriță (cunoscută și de pe Look TV, de la emisiunea „Celebrity”) este o inspirație pentru pasionatele de modă.

Ioana și Nick Chișiu au fost iubiți din liceu

Fanilor ei nu le-a scăpat însă faptul că, în ultimul timp, Ioana Chișiu nu a mai postat fotografii cu soțul ei, iar în cele din urmă temerile acestora au fost confirmate… Ioana și Nick, soțul ei, s-au despărțit încă de acum câteva luni, când bloggerița a luat decizia de a pune capăt căsniciei cu bărbatul pe care îl iubea încă de pe vremea liceului.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Ioana și-ar fi refăcut deja viața, cunoscuta vloggeriță sărbătorind Revelionul alături de noul ei iubit, un milionar cu care deocamdată nu s-a afișat în public, scrie cancan.ro.

Mai mult, conform sursei citate, relația dintre Ioana și Nick Chișiu scârțâia de mai multă vreme: „Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poartă verigheta', au declarat surse din proximitatea celor doi.

Foto: Instagram

Ioana-ChisiuIoana-Chisiu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton