Ioana Blaj şi Ducu Ion vor deveni părinţi a doua oară

 Florentina Liutic
.

Ioana Blaj şi Ducu Ion formează un cuplu de câţiva ani, cei doi urmând să devină în acest an părinţi pentru a doua oară.

 

Aflat într-o vacanţa exotică alături de Ioana, Ducu Ion este cel care a dat marea vestea pe pagina sa de Facebook:

 

 

„Familia noastră se măreşte! Muţumesc iubita mea!' #noipatrusiatat' este mesajul care însoţeşte fotografia cu Ioana în costum de baie care lasă să se vadă burtica de gravidă a acesteia.

 

Ioana Blaj şi Ducu Ion mai au un băieţel, Filip, născut in 2014, iar cei doi nu se gândesc încă la căsătorie. Niciodată nu am programat ce se va întâmpla, toate lucrurile au curs firesc. Noi am pornit legătura dintr-o joacă. El era ieşit dintr-o relaţie, eu ieşită dintr-o relaţie, la început ne vedeam just for fun. Apoi am ajuns să ne petrecem tot timpul împreună, am văzut că lucrurile devin serioase, că începem să ne îndrăgostim. Nici nu ştim exact când ne-am mutat împreună. Aşa a fost şi cu sarcina, nu am programat-o, nu am zis „gata, acum vrem să facem copil”, spunea Ioana despre relatia lor si prima sarcina.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton