Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto: „M-am speriat foarte tare, plângea în hohote”

 Radulescu Ruxandra
.

Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto. Ioana Blaj, actrița din serialul „Lia”, este și o mămică dedicată pentru cei doi fii ai ei Filip, 8 ani, și Tudor, 5 ani, care sunt foarte pasionați de sport. Lia este căsătorită cu regizorul Ion Ducu, iar împreună formează o familie frumoasă, fiindu-și alături la bine și la greu. Ioan Blaj a trecut printr-o sperietură teribilă, cînd fiul ei cel mare s-a accidentat chiar sub privirile ei, la un concurs moto.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto. Atunci când nu este ocupată cu proieccte cinematografice sau cu serialul Lia, actrița Ioana Blaj petrece cât mai mult timp cu familia și, mai ales, cu cei doi fii ai ei, Filip, 8 ani, și Tudor, 5 ani. Ioana Blaj și regizorul Ion Ducu au devenit soț și soție în urmă cu trei ani și au împreună grijă de cei doi copii ai lor. Ambii părinți sunt implicați în activitățile celor mici și îi susțin. Actrița a povestit clipele de panică prin care a trecut, atunci când fiul lor cel mare Filip, s-a accidentat în timpul unei curse moto.

media-144317342688373400media-144317342688373400

Ioana Blaj, clipe de panică după ce fiul ei a suferit un accident, la un concurs moto

Ioana Blaj este o mămică dedicată și se străduiește să fie cât mai mult alături de fii ei, oricât ar fi de ocupată din punct de vedere profesional. Fiul cel mare al actriței, Filip, 8 ani, are o adevărată pasiune pentru sport, mai exact pentru mașinuțele de curse. Vedeta a povestit momentele teribile prin care a trecut atunci când fiul ei s-a accidentat în timpul unei curse, dar și reacția total neașteptată a micuțului.

Citește și: Cum răspunde Ioana Blaj comentariilor răutăcioase referitoare la carieră, fiind măritată cu fiul Ruxandrei Ion:„Nu am luat nimănui pâinea de la gură’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație:„Copiii erau foarte contrariați că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cui îi lasă Matilda Pascal-Cojocărița averea, după ce a devenit bunică pentru a cincea oară: 'Îmi pun casele la bătaie, să văd…'. Cum arată nepotul ei cel mic / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

M-am speriat foarte tare atunci. Am sărit din mulțime, a sărit și arbitrul, l-a întrebat dacă mai poate să continue. El s-a ridicat, plângea în hohote, dar i-am spus că este bine, că e speriat, dar nu are nimic, nu îi curge sânge de nicăieri. Când l-am întrebat dacă mai vrea să mai meargă, mi-a zis cu lacrimi în ochi că da. S-a urcat pe motocicletă și a continuat. Non stop sunt cu Filip la concursuri. În prima linie. Urlu ca disperata, alerg după el, îl schimb. Imaginează-ți că suntem toți acolo de fiecare dată, inclusiv Tudor.', a declarat Ioana Blaj pentru Ego.ro.

Ioana Blaj, despre educația fiilor ei: „Nu am fost „polițistul rău'”

Ioana Blaj este foarte mândră de rezultatul obținut de fiul ei de opt ani, care s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Național de Motocros, deși a participat pentru prima oară. Actrița a mărturisit că, deși este foarte grijulie cu băieții ei, nu vrea să-i oprească din a-și urma pasiunile. Vedeta consideră că cei mici nu trebuie să preia fricile părinților.

„Filip este foarte consecvent. Tocmai a încheiat sezonul moto. Slavă Cerului că nu mai puteam. A participat pentru prima dată la Campionatul Național de Motocros și a luat locul 4. E foarte bine. Nimeni nu se aștepta la rezultatul ăsta.

Avem foarte multe limite și reguli în casă, pentru că eu cred că regulile îi oferă siguranță copilului și au nevoie de limite. În schimb niciodată nu am fost „polițistul rău' atunci când a venit vorba de pasiunile lor. Ca în cazul lui Filip.Fricile mele nu au de ce să fie fricile lui. Nu o să-l împiedic niciodată să facă ceva doar pentru că îmi este mie frică.„, a declarat Ioana Blaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton