Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code. Toată lume știe faptul că se anunță nuntă mare în showbiz-ul românesc vara aceasta. Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, numără zilele până la cel mai frumos și special eveniment din viața lor de cuplu. Ei bine, sunt în toi cu pregătirile, astfel că au început deja să bifeze cele mai importante aspecte, precum este invitația la nuntă. Ce-i drept, au o invitație cum rar ne e dat să vedem, iar nunta nu o să fie oricum, ci cu numeroase detalii senzaționale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin și Robert Stoica se iubesc cu foc de mai bine de trei ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că după cererea neașteptată în căsătorie, au decis să treacă la următorul pas, fiind totodată și cea mai importantă decizie din viața lor. Bineînțeles, fiindcă timpul trece mai repede decât se așteptau, îndrăgostiții au dat deja startul pregătirilor, ba chiar multe dintre ele sunt gata.

maria-const7maria-const7

Maria Constantin a avut un trecut amoros destul de tumltuos de-a lungul anilor, însă fericirea a bătut la ușa ei în urmă cu 3 ani, când s-a întâlnit cu Robert Stoica. Și-a găsit liniștea și marea iubire în brațele lui, așa că nu au ezitat să treacă la următorul nivel și își facă numeroase planuri împreună. Acum, nimic nu le stă în cale pentru a își jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Maria Constantin plănuiește o nuntă complet atipică. Ce tematică a ales pentru invitați: „Vom merge pe conceptul de…”

Citește și: Regula stabilită de Maria Constantin pentru invitații de la nunta ei: „O să fie o petrecere, nu neapărat o nuntă clasică”

Citește și: Lili Sandu a avut probleme cu infertilitatea. Ce diagnostic a primit la 28 de ani și cum s-a vindecat: „Au fost lucruri care m-au speriat și…'

Citește și: Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică, la America Express 2023: „Nu pot să cred!”

Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin

Vara aceasta, pe data de 4 august, are loc nunta dintre Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi au rezervat deja localul, fiind vorba despre cel al lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale. De asemenea, și invitațiile sunt gata, fiind vorba despre unele în format electronic, care conțin toate detaliile frumosului eveniment.

Fiindcă mirii își doresc o nuntă modernă, au ales să meargă pe acest aspect și la invitații. Au lăsat de domeniul trecutului invitațiile pe hârtie, palpabile, și le-au ales pe cele digitale, unde invitații pot vedea meniul, orele la care se vor desfășura cele mai importante clipe ale zilei, dar și cine vor fi nașii de cununie.

Maria Constantin și Robert Stoica au dress code la nuntă

Cu ajutorul invitației digitale, persoanele care doresc să onoreze această invitație și să se bucure alături de Maria Constantin și de Robert Stoica trebuie  doar să bifeze în căsuțe prezența lor. De asemenea, invitații pot bifa dacă vin însoțiți, singuri sau cu copii.

În același timp, sunt la curent cu tematica nunții, cât și cu dress code-ul stabilit de cei doi viitori miri. Potrivit Click.ro, se pare că în invitația electronică de la nuntă este specificat faptul că invitații trebuie să fie îmbrăcați în alb, aceasta fiind tematica pe care Robert și Maria Constantin au decis să o aibă pentru petrecere. De asemenea, confirmările ar trebui făcute până pe data de 15 iulie de către nuntași.

Maria Constantin se ocupă în detaliu de rochia de mireasă

Maria Constantin își dorește fără doar și poate să atragă toate privirile în ziua nunții ei, așa cum visează fieare femeie. Ei bine, nu s-a mulțumit să cumpere o rochie gata făcută, ci a decis să fie făcută una fix pe gustul ei, astfel că materialele au fost aduse din Paris. Potrivit designerului care se ocupă de rochia ei de mireasă, ținuta se ridică la câteva mii de euro, totul fiind cusut manual.

Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro', declara recent Florin Burescu (32 de ani), cel care se ocupă de rochia de nuntă a vedetei, pentru Click!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton