TOP 10 cele mai urate rochii la premiile OSCAR (anii '80-90)

 Adina Rosetti
.

De cele mai multe ori, premiile Oscar sunt ocazia perfecta pentru ca vedetele de la Hollywood sa-si etaleze cele mai spectaculoase si elegante tinute. Nu este valabil, insa, pentru toata lumea! Ce se intampla cand vedetele fac exces de zel sau aleg rochii cel putin nepotrivite, ca sa nu spunem de-a dreptul urate? Iata un top al celor mai neinspirate tinute de la premiile Oscar.

 

Astazi, aceste tinute starnesc rasul, dar la vremea respectiva au sprovocat valuri de comentarii negative, care probabil le-au facut pe bietele Cher, Whoopi Goldberg, Celine Dion sau Anne Hathaway sa se ascunda pentru o vreme de restul lumii si sa planga, pentru ca mai apoi sa-si angajeze alt stilist. E drept, este si vina modei din vremurile acelea! Vorbim despre anii ’80-90, cand moda ajunsese la limita kitsch-ului…
Legendara a ramas aparitia cantaretei islandeze Bjork, la gala Oscarurilor din 2001. Rochia-lebada, creata de un designer obscur din Macedonia, pe nume Marjan Pejoski, a intrat in istoria modei, avand chair si pagina dedicata pe Wikipedia!  Insa, la cat de nonconformista este Bjork, mai mult ca sigur, popularitatea negativa a incantat-o!

O alta uratenie celebra este „rochia” (daca o putem numi astfel…) lui Cher de la gala premiilor Oscar din 1986. Tinuta este creata de Bob Mackie, cel responsabil de multe dintre aparitiile bizare ale lui Cher.

Nici nu ne puteam astepta la altceva de la Whoopy Goldberg decat sa se imbrace in satin aproape fosforescent, de parca tocmai ar fi aterizat dintr-un basm in care juca rolul unei vrajitoare complet traznite!
In ceea ce o priveste pe Anne Hathaway, trebuie sa recunoastem ca diferenta dintre cum arata in anul 2004 si cum arata acum este enorma, actrita evoluand spectaculos la capitolul stil si eleganta!

 

Asteptam sa vedem ce tinute vor alege vedetele anul acesta, la ceremonia ce se va desfasura pe 24 februarie, la Dolby Theatre, Hollywood.

 

CHER, Premiile Oscar 1986CHER, Premiile Oscar 1986

 

Foto: Hepta

 

Vezi si: TOP 10 cele mai frumoase rochii la premiile OSCAR

 

 

Crezi ca esti indragostit? De Dragobete fii LIBER sa spui ce simti!

 http://on.fb.me/WeBcjQ
 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton