Mihai Dobrovolschi vs. Vlad Craioveanu

 Adina Rosetti
.

Sunt matinali. Nu pentru că aşa e bioritmul lor, ci pentru că meseria o cere. Sunt vocile care te-au trezit în fiecare dimineaţă la Radio Guerrilla, comentând cu umor şi inteligenţă despre orice, de la politică, până la muzică şi gadgeturi, iar chimia dintre ei e evidentă. Acum, după opt ani împreună, Vlad Craioveanu a decis să părăsească echipa şi să se alăture celor de la Radio 21… 

 

 

dobro craioveanu

 

Asemănări


 

 AU O AFINITATE PENTRU NEMŢI, mai pregnantă, ce-i drept, în cazul lui Dobro, care a urmat grădiniţa şi şcoala germană în Braşov, unde a şi avut prie­teni nemţi. Poate tocmai de aceea, de multe ori compară atitudinea românilor cu cea a germanilor. La rândul său, pe Craioveanu l-a bătut gândul, la un mo­ment dat, să plece în Munchen, unde avea o iubită şi voia să urmeze cursurile unei şcoli de DJ-i.

 

SUNT PASIONAŢI DE GADGE­TURI ŞI TEHNOLOGIE: Deşi s-a în-tors de ani buni la prima sa iubire, radi­oul, Vlad Craioveanu nu stă departe nici de televiziune. Nu mai face poante nebuneşti ca pe vremuri, ci prezintă o emisiune de gadgeturi, Reactiv@ la Re­alitatea TV. Dobrovolschi e şi el pasio­nat de tehnologie, motiv pentru care testează şi recenzează cele mai noi pro­duse din domeniu pe site-ul Mixtopia, în secţiunea Gadgets cu Dobro.

 

 SUNT FANI BBC ONE şi, în general, ai muzicii şi radiourilor britanice. Cra­ioveanu, care consideră BBC „mama radiourilor', a şi vizitat studiourile pos­tului britanic, iar Mihai Dobrovolschi preferă să se informeze şi să asculte mu­zică în limba engleză.

 

AU AJUNS ÎN RADIO DATORITĂ UNOR FEMEI: Mama lui Vlad, care lucra la Radio Oltenia Craiova, i-a făcut legătura cu o colegă care avea o emisiu­ne cu adolescenţi. Vlad avea 15 ani, iar celor de acolo le-a plăcut vocea lui. Do­brovolschi a descoperit munca în radio mai târziu, în ultimul an de facultate. Atunci, cu sprijinul unei ştiriste de care era îndrăgostit, a ajuns redactor de ştiri  la Radio Contact Braşov.

 

Deosebiri

 

 CĂSĂTORIA: Unul a ales-o, celălalt o evită, cel puţin deocamdată. Vlad Craioveanu s-a căsătorit în 2003 cu prietena sa, Alina, în cadrul unei cu­nunii restrânse, organizată la Slobo­zia, la scurt timp născându-se şi fetiţa lor, Thea. Deşi sunt de 12 ani împre­ună, Mihai Dobrovolschi şi iubita lui, Delia, nu şi-au oficializat până acum relaţia. De-a lungul anilor au făcut, în-să, progrese, şi spun că acum nu se mai ceartă din orice.

 

COMUNICAREA: Atunci când sunt în direct, vorbesc cu aceeaşi libertate şi fac aceleaşi poante. În afara progra­mului însă, preferă să comunice dife­rit. Primul, Mihai Dobrovolschi, scrie de toate, de la recenzii şi mărturisiri pe site-ul personal, până la editoriale şi articole în reviste. Cel de-al doilea, Vlad Craioveanu, crede că scrisul e ceva prea intim şi preferă comunica­rea vizuală, motiv pentru care împăr-tăşeşte pe reţelele sociale fotografii, grafice şi desene.

 

De Raluca Tămaş

Foto Radio Guerilla

 


CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câstigă! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton