Malvina Cservenschi: "Imi place mai mult sa fac cadouri decat sa primesc"

 Adina Rosetti
.

Inainte de a pleca la Londra, unde-si petrece de ani buni Craciunul alaturi de familie, Malvina Cservenschi ne-a raspuns la cateva intrebari „de sezon” si ne-a dezvaluit cum a fost 2012 pentru ea si ce asteptari are de la anul ce vine.

 

 

 

 

Cum a fost anul 2012 pentru tine?

Asa cum mi-am dorit. Cu cateva surprize, dar placute, cu foarte multa munca, dar cu satisfactii pe masura, cu momente extraordinare petrecute alaturi de oamenii care conteaza in viata mea, cu perioade de calatorie care m-au ajutat sa-mi incarc bateriile, sa imi odihnesc mintea, sa ma bucur de locuri frumoase si sa imi ordonez ideile si planurile pentru anul 2013.

 

Unde iti petreci Sarbatorile de iarna?

Ca in fiecare an, Craciunul este rezervat familiei mele, la Londra. Voi pleca acolo cu Danuta si vreau sa ii ofer cadou un Craciun ca pe vremuri, cum petreceam alaturi de familia mea cand eram mica. Vreau sa facem un brad imens, sa il decoram impreuna, sa ascultam colinde si sa ne bucuram in liniste de aceste zile minunate.

Londra este pentru mine a doua casa, iar faptul ca am ocazia sa-mi petrec sarbatorile de iarna intr-un oras atat de fermecator precum capitala Angliei este un alt prilej de multumire.

 

Ce cadouri astepti de la Mos Craciun?
Sincer, imi place mai mult sa fac cadouri decat sa primesc, desi am primit chiar in aceasta saptamana un cadou minunat de la o prietena draga. Imi plac lucrurile simbolice, in care persoana care le ofera  a investit timp si grija, multa dragoste, si mai putin bani.
Ce asteptari/sperante/planuri ai pentru noul an?
Am foarte multe planuri, pe care m-am fortat sa le pun in ordine deoarece vreau sa incep anul pregatita si in forta. Nu sunt sperante sau asteptari, sunt proiecte concrete pe care intentionez sa le initiez si sa le duc la capat cu mult succes. Foarte multe au legatura cu brandul Malvensky pe care vreau sa il dezvolt in continuare si sa il duc la nivel international.
Un mesaj de sarbatori pentru cititorii VIVA… 

Va doresc tuturor Sarbatori fericite, multa liniste in suflet si sper ca dorintele fiecaruia sa se realizeze. Make a wish and let it happen! 🙂

 

 

Vedete la primul Malvensky Pop Up Store

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton