[INTERVIU] Alina Eremia şi Dorian Popa despre iubiri de-o vară şi refuzuri în dragoste

 Adina Rosetti
.

Dacă îi întrebi de timpul liber, Alina şi Dorian („Pariu cu Viaţa – Pro TV) îţi vor răspunde matur că pe primul loc e cariera. Dar când încep să-ţi povestească despre iubiri de-o vară sau refuzuri în dragoste, îţi vei aduce aminte de ce e viaţa aşa frumoasă la 20 de ani,

 

_MG_8479

 

Cu puţin timp înainte de a pleca într-un turneu LaLa Band la Chişinău, pentru care erau en­tuziasmaţi, Alina şi Dorian au petrecut câteva ore rock alături de noi. Deşi tre­ce printr-o perioadă a insomniilor, Ali­na nu trăda câtuşi de puţin oboseala acumulată, iar Dorian a început să facă flotări de cum a intrat pe uşă. Pentru că Alina tocmai lansase noul ei single „Tu eşti vara mea', de la discuţiile despre single am ajuns să vorbim despre va­canţe. Zilele lungi de vară mai au de aşteptat, totuşi. După turneul naţional „LaLa Love Tour', Alina, Dorian şi co­legii lor au susşinut un mega concert în Bucureşti la Arenele Romane pe 1 iunie.

 

 

Alina Eremia

 

Pentru noua ta melodie, „Tu eşti vara mea', ai un look mai îndrăzneţ, mai sexy. Ce „pariu' ai pus cu tine pentru această vară, Alina?

Mi-am dorit o schimbare de look, care a coincis cu lansarea single-ului „Tu eşti vara mea', compus de Adrian Sână, pentru care am realizat un shoo­ting special. Da, vestimentaţia este una mai îndrăzneaţă, mai sexy, în care ori­ce fată ar trebui să se simtă atrăgătoare.Vara aceasta mi-am propus să invadez casele tuturor cu melodia mea, care sper să fie fredonată de toţi.

 _MG_8326

 

E loc şi pentru un băiat în peisaj?

Îşi va face loc uşor-uşor în viaţa mea, mai ales că vara iubirea şi romantismul sunt în floare.

 

Deci ai avut parte până acum de iu­biri de-o vară?

Acum câţiva ani am avut parte de o astfel de escapadă, de o iubire de-o vară. Am plecat împreună câteva zile la mare. A fost foarte frumos şi îmi aduc aminte cu plăcere de acele zile de vară. Vorbesc despre asta şi în ver­surile piesei care descriu un „summer fling', o escapadă la mare.

 

De câte ori ai fost întrebată de dra­goste, ai zis că nu ai timp de aşa ceva. Totuşi… te-ai îndrăgostit de cineva de când ai devenit celebră?

Am preferat până acum să nu dezvălui detalii legate de viaţa mea amoroasă, dar bineînţeles că au existat momente în doi.

 

De câte ori te gândeşti, înainte să-i dai răspuns unui băiat care-ţi spune că te place, că poate vrea să te cunoască doar pentru că eşti vedetă?

Îmi pot da seama de intenţiile unui băiat doar punându-i câteva întrebări subtile. În funcţie de răspunsul lor, ştiu dacă îşi doresc să mă cunoască pe mine sau pe Alina Eremia de la televizor, şi atunci lucrurile sunt cât se poate de clare.

 

_MG_8125

 

Dorian Popa

 

Povestea ta cu televiziunea este un se­rial în sine. Dacă nu luai decizia de a reveni la „Pariu cu viaţa' ce făceai în acest moment? Cu ce te-ai fi ocupat?

Nici nu mă pot gândi la ce aş fi făcut dacă nu m-aş fi întors în proiect. Nici nu am luat în calcul ideea de a-mi schimba acest drum în viaţă. Am spe­rat foarte mult să îmi rezolv probleme­le cât mai repede, iar surpriza cea mai plăcută a fost că toţi cei din echipă m-au susţinut şi m-au primit înapoi cu braţele deschise, motiv pentru care le sunt foarte recunoscător.

 

S-a speculat mult pe seama plecării tale din serial. Ai fost fericit cât ai stat departe de… lumina reflectoare­lor

În acea perioadă am încercat să mă focusez pe odihnă şi pe antrenamentele fizice. Am avut mai multă grijă de bunica mea, care este internată într-un azil, am fost mai des la Constanţa şi am petrecut mai mult timp cu mama mea. De fiecare dată mă reîntorc cu drag în Constanţa, îmi place oraşul, mă linişteşte…

 

Se spune că celebritatea e ca un drog. Cu toate acestea, tu ai renunţat la ea o dată. Cât contează pentru tine să fii cunoscut?

Ar fi dovadă de falsă modestie să spun că celebritatea nu înseamnă nimic pentru mine. Consider că a fi cunoscut este o răsplată a muncii şi vieţii pe care o alegem noi toţi, cei care ne intitulăm artişti. Am învăţat că este ultra necesar să înveţi să gestionezi ce­lebritatea şi să nu o laşi să te schimbe.

 

Ai o relaţie stabilă de ceva timp. Cum îţi afectează relaţia toată nebunia din jurul tău?

Evident, e destul de greu să ai o relaţie stabilă atunci când duci o viaţă ca a noastră, însă datorită faptului că mare parte din atenţia mea este focusată pe carieră nu am timp să mă necăjesc.

 

Presa te-a urmărit de la bun început, însă în ultimele luni, paparazzi te-au surprins tot mai des în compania iu­bitei tale. Cum reacţionezi în astfel de situaţii? Te calcă pe nervi?

Nu mă calcă pe nervi, pentru că nu mă ofensează cu nimic… trebuie să recu­nosc, însă, că mă deranjează puţin atunci când se scriu lucruri care nu s-au întâmplat, dar nu pun la suflet.

 

Care e cea mai dură lecţie de viaţă pe care ai primit-o de când ai devenit celebru?

O lecţie de viaţă este însuşi faptul că în orice moment trebuie să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti. Au fost anumite sec­venţe în serialul „Pariu cu viaţa' care mă marcau pentru întreaga zi, chiar şi după încheierea filmării. Actoria este o meserie care lucrează foarte mult cu sufletul şi în care e important să înveţi să-ţi controlezi foarte bine sentimente­le. După astfel de trăiri este posibil să treci la secvenţe în care trebuie să râzi şi să fii fericit, astfel că e necesar să treci repede dintr-o stare în alta.

 

Apropo de lecţii dure, ai simţit până acum gustul amar al unui refuz din partea unei fete?

Nu cred că există bărbat în lumea asta care, în ciuda oricăror atuuri pe care le are, să nu fi simţit vreodată gustul amar al refuzului. Important este ca din fiecare refuz să înveţi ce ai de făcut ca să nu se mai repete. Numai aşa poţi spera că vei ajunge, în cel mai bun caz, să micşorezi rata refuzurilor, însă nici­decum să o anulezi.

 

Interviuri de OANA POPOIAG

Foto ADRIAN ANECHIȚOAIE

Stilist ANA ANDREI

Machiaj STELLA BADEA

Coafură LAURENT TOURETTE (Laurent Tourette Salon)

Vestimentaţie Alina: Maria Marinescu (The Place Concept Store), H&M, Guess, Feathers, American Vintage (Day&Night);

Accesorii Alina: Christian Louboutin (The Place Concept Store), H&M, Trends by Adina Buzatu

Vestimentaţie şi accesorii Dorian: Diesel, H&M, Feathers, Trends by Adina Buzatu

Fotografiile au fost realizate la CLUB TRIBUTE.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton