TOP 10 cele mai frumoase rochii la premiile OSCAR in ultimii ani

 Adina Rosetti
.

Cea mai fastuoasa ceremonie din lumea filmului, Premiile Academiei Americane de Film (numite, mai simplu, de anul acesta, Premiile OSCAR) sunt locul unde vedetele se intrec in tinute si bijuterii fabuloase. Va prezentam o galerie foto cu 10 dintre cele mai frumoase rochii aparute pe covorul rosu la galele Oscar ale ultimilor ani.

 

 

In fiecare an, cea mai stilata alegere pentru gala Oscarurilor ramane rochia lunga si ampla, cu drapaje sau insertii pretioase. Keira Knightley, Penelope Cruz si Cate Blanchett sunt cateva dintre cele care au mizat pe acest tip de rochie spectaculoasa si eleganta, care-i ofera purtatoarei alura unei printese.

Auriul si culorile pastel le avantajeza de minune pe femeile cu tenul inchis, asa ca nu e de mirare ca vedete precum Halle Berry si Jennifer Lopez au optat pentru rochii in aceste nuante.

Anne Hathaway a aratat minunat in rosu, la gala Oscarurilor din 2008, iar Zoe Saldana a facut senzatie in 2010 cu o rochie lunga si spumoasa, in degradeuri de mov.

Asteptam sa vedem ce tinute vor alege vedetele anul acesta, la ceremonia ce se va desfasura pe 24 februarie, la Dolby Theatre, Hollywood.

 

Keira Knightley, 2006Keira Knightley, 2006

 

Foto: Hepta

 

Citeste si: [FOTO] Vedetele de la Hollywood se pregatesc pentru Oscaruri 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton