EXCLUSIV Andreea şi Cabral Ibacka: Doi îndrăgostiţi şi secretele lor

 Adina Rosetti
.

Un uriaş şi o blondă delicată. Un cuplu exotic, care trăieşte o poveste de iubire începută cu cinci ani în urmă, cu despărţiri şi împăcări, cu o căsătorie ca în poveşti şi o filozofie de viaţă care poate servi drept model multora dintre noi.

 

Cabral si Andreea 3

 

Cabral („Poveştiri de noapte' – Acasă TV) şi Andreea Ibacka („Inimă de ţigan' – Acasă TV, postul care în februarie împlineşte 15 ani) s-au întors  de la Madrid, motiv pentru care i-am invitat la un shooting în paşi de flamenco. La şedinţa foto, ne-am simţit însă mai degrabă ca la Buenos Aires, asistând la un tango al pasiunii dintre cei doi îndrăgostiţi. I-am provocat aşadar la o discuţie despre iubire şi romantism, dar şi despre despărţiri şi crize în cuplu.

 

Ce face un cuplu căsătorit de doi ani de Valentines Day?

Andreea: Pentru noi a fost doar o altă zi de joi. O zi de care ne-am bucurat împre­ună, ca de fiecare zi, dar fără nicio legătură cu marketingul îndrăgostiţilor şi nici cu faptul că suntem căsătoriţi de 2 sau de 20 de ani.

Cabral: Un cuplu căsătorit de doi ani, dar format de cinci, îşi vede de-ale lui. Marketingul e bun, dar nu mereu…

Călătoriţi mult. Sunteţi genul de turişti care bifează obiective turistice sau genul de călători care se bucură de tot ce descoperă nepremeditat?

A: Şi aşa, şi aşa, depinde de situaţie. De obicei, eu plec cu temele făcute de acasă. Fac o listă de obiective turistice, un buget de cheltuială, întreb unde e bine să mâncăm şi ce e de cumpărat, dar nimic nu-i bătut în cuie. Când sun­tem în vacanţă, planul se face din mers. În cunoştinţă de cauză, adevărat. În plus, de câteva ori ne-am confruntat cu situaţii limită în vacanţă, aşa că so­coteala de acasă n-a mai contat. La Lisabona am pierdut actele şi apara-tul foto, Cabral a avut febră 40 jumătate, iar la New York am „cazat' timp de o noapte geanta cu acte într-un autobuz. Noroc că am recupe-rat-o fix cu câteva minute înainte de a prinde avionul. Într-un final, bine că n-a fost mai grav şi acum avem ce le povesti copiilor.

C: Ok, hai să punem lucrurile drept în pagină: tocilara de soaţă îşi face temele atunci când ne pregătim de vacanţă de zici că dă simultan BAC-ul, treapta I şi a II-a, plus admiterea la facultate! Ea e cu ordinea: să ştie top 30 obiective im­portante în oraşul vizitat, programul de lucru al obiectivelor respective, de unde se cumpără bilete şi cât costă ele, cum se pot grupa obiectivele pe zone ale oraşului, timpi de vizitare, oportu­nităţi de fotografiere… şi, crede-mă, criteriile continuă şi se complică şi mai tare! Eu sunt cu haosul: să ajungem acolo şi vedem noi ce facem! Evident că până la urmă stabilim o linie de mij­loc şi o respectăm…

Cabral si Andreea 2

Bine, dar cine e mai creativ dintre voi când vine vorba de petrecerea timpului liber?

A: Avem multe pasiuni comune, aşa că planurile noastre – în varianta ide­ală – coincid de cele mai multe ori. Fie că e vorba de mers la karting, de văzut un film, de făcut un grătar cu prietenii sau de dat o fugă până la munte sau la mare.

C: Avem două profile diferite, dar cu multe puncte de congruenţă. Aşa că suntem creativi unul cu celălalt şI respectăm o medie echitabilă.

Aţi scris fiecare pe blogul personal despre relaţii şi despărţiri. Voi aţi trecut printr-un moment de criză, când v-aţi separat, înainte de a vă căsători. Acum cum evitaţi crizele (de cuplu, de nervi)?

A: Am înţeles că în orice cuplu există discuţii. Discuţii care, de cele mai mul­te ori, apar din nişte motive insignifi­ante. Şi, nerezolvate, problemele se pot agrava. Este, totuşi, inevitabil ca la un moment dat să nu apară mici con­flicte în cuplu. Însă, plecând de la pre­misa că ne iubim foarte mult şi că ne cunoaştem cel mai bine unul pe celălalt, acum ne ascultăm mult mai bine, comunicăm până soluţionăm problema şi apreciem, mai presus de orice altceva, familia noastră. Suntem norocoşi că ne-am găsit.

C: Nu poţi evita crizele. Dar poţi evita ca ele să devină mari, să afecteze rela-ţia. O criză în cuplu poate fi şi alegerea cuverturii pentru pat. Plecând de la minuscula problemă, criza poate creşte până la un scandal de ţi-e mai mare dragul de ea… ţine de cei doi să rezol­ve lucrurile înainte ca problemele să devină de nerezolvat.

Cum aţi descrie relaţia voastră: pasi­onală, cu năbădăi, romantică… sau?

A: Toate trei variantele sunt valabile. Relaţia noastră e un melanj perfect pentru noi.

C: N-am descrie-o nicicum, pentru că, aşa cum sunt toate relaţiile, lucrurile sunt dinamice, se schimbă. Uneori e pasională şi e romantică, alteori plină de năbădăi şi contraziceri, ironii şi mişto-uri…

La shooting aţi acceptat să dansaţi pe diverse feluri de muzică. Acasă care dintre voi dansează cum îi cântă celalalt?

A: Facem cu schimbul şi în felul acesta suntem amândoi fericiţi. Şi nu ţinem scorul. Aici intervine experienţa celor 5 ani împreună.

C: Dacă ţii scorul, se transformă în-tr-un meci. Cu driblinguri de fotbal, es­chive de scrimă şi lovituri de kickbox. Şi nu-i bine. Cât despre cântăreţ şi dansator, găină şi cocoş, preşedinte şi prim-ministru… e panică, se renegoci­ază în fiecare zi!

 

Cabral si Andreea

 

Când sunteţi certaţi, cine face primul pas spre împăcare?

A: Depinde cine a greşit, nu aşa-i fi­resc? Oricum ar fi, dacă ajungem să ne certăm, stăm ca pe ghimpi şi amândoi abia aşteptăm împăcarea. Şi împă-carea-i aşa de frumoasă…

C: După faptă… na răsplată! Aşa mer­ge, în cuplu trebuie să-ţi asumi conse­cinţele, nu merge altfel…

Cât vorbiţi pe zi la telefon?

A: Unul cu celălalt sau fiecare separat? Înroşim GSM-ul doar atunci când e de treabă. Iar când vine vorba de noi doi, preferăm să ne vedem şi să facem ceva împreună decât să ţinem conferinţe telefonice.

C: Nu mai suport telefonul. Dacă n-ar fi o necesitate, l-aş abandona fără pic de părere de rău. Pentru moment, vorbesc la el, dar caut o metodă să scap de pre­zenţa lui… vă ţin la curent cu ce reuşesc.

„Bărbatul vânează femeia până când ea îl prinde. Ce aveţi de spus în apărarea voastră?

A: Exact aşa a fost şi la noi. Sau nu?

C: E bine că mi-am asumat adevărul şi că nu mă mai supără ideea…

 

Interviu: Luana Dăneţ

Foto: Marius Bărăgan

Stilist: Ana Andrei

Coafură: Laurent Tourette (Laurent Tourette Salon)

Machiaj: Andra Manea

Vestimentaţie Andreea: Maria Lucia Hohan

Vestimentaţie Cabral: garderoba personală

 

Cel mai amuzant martisor daruit de Cabral sotiei sale, Andreea

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!  http://on.fb.me/XeIJVO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton