Andra si Catalin Maruta: Craciun in familie, Revelion la Dubai

 Adina Rosetti
.

 Andra si Catalin Maruta au avut cel mai frumos an, pentru ca s-au bucurat din plin de „meseria” lor de parinti pentru baietelul lor, David. Ii asteapta un Craciun in familie si se pregatesc pentru Revelionul pe care-l vor petrece in destinatia lor exotica preferata.

 

 

 

 

Cum a fost anul 2012 pentru voi?

Catalin: Foarte bun, slava Domnului! L-as mania pe Dumnezeu sa ma plang de ceva. Mi-a fost bine si in profesie, si in familie, sanatos am fost in 95% din timp, ce altceva mi-as mai putea dori?

Andra: A fost anul cand fiul nostru, David, a facut primii pasi si-a rostit primele cuvinte. Pentru niste parinti, nu poate exista un an mai bun, vreodata!

 

Unde va petreceti Sarbatorile de iarna?

Andra: Craciunul il petrecem acasa, cu familiile reunite, asa cum facem in fiecare an. Ne simtim si noi copii, e aproape singura zi din an cand ne permitem sa uitam de toate grijile…

Catalin: Iar de Revelion plecam iarasi in Dubai, ca si acum doi ani, ca si in anul dinainte, ca si in anul dinaintea aluia, etc, etc, deci e al patrulea Revelion pe care il petrecem acolo. E superb, ce sa zic, orice cuvant as folosi ca sa redau atmosfera de sarbatoare de-acolo, n-ar fi suficient ca sa va faceti o idee completa. E absolut minunat, pur si simplu.

Ce cadouri asteptati de la Mos Craciun?

Andra: Cadouri de suflet, nu neaparat cadouri scumpe. Eu vreau sa primesc lucruri romantice, ca lucruri mai scumpe sau mofturi din astea care sunt la moda pot sa-mi cumpar si singura.

Catalin: La fel, imi doresc ceva sa ma surprinda, ceva la care sa nu ma fi gandit eu sa-mi iau singur, ceva care sa-mi arate ca aceia care mi-au daruit lucrul respectiv ma cunosc bine, ca au pus suflet si gandire in alegerea lor.

 

Ce asteptari/sperante/planuri aveti pentru noul an?

Catalin: Vrem sa fim sanatosi, puternici, optimisti. Vrem sa avem energie, sa ne facem meseria, sa-i dedicam fiului nostru cat mai mult timp.

Andra: Imi doresc sa pastrez macar ceea ce mi-a daruit Dumnezeu pana acum – adica familia, iubirea, micul nostru confort, prietenii, rudele, calatoriile, tot ceea ce ne face fericiti cu adevarat.

 

Un mesaj de sarbatori pentru cititorii VIVA…

Andra si Catalin: Daca cititorii vostri vor fi, in 2013, fericiti macar pe jumatate din cat suntem noi, atunci credeti-ma ca e foarte bine! Le dorim din tot sufletul nostru sanatate, idei bune, suflet curat, pofta de viata, si voua – sa va ramana publicul alaturi, sa aveti multi cititori fideli, veseli, incantati de revista Viva! La multi ani!

 

Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton