ALBERTINA IONESCU: "Cineva a reuşit să mă facă să zâmbesc din nou"

 Adina Rosetti
.

Albertina Ionescu are o cariera de 10 ani in televiziune si este una dintre cele mai stilate, dar si discrete aparitii in peisajul monden romanesc.  In curand, urmeaza sa se lanseze in moda, cu o linie de tricouri inscriptionate si una de clutch-uri. Nu este singurul lucru nou in viata ei… Albertina ne-a marturisit si ca a intalnit un om minunat, cu care rezoneaza foarte bine!

Albertina

 

 

Albertina, urmeaza sa lansezi in curand o linie de tricouri si una de genti. Ne poti da mai multe detalii despre acest proiect?

 

Albertine’s s-a nascut din pasiunea mea pentru o viata activa si din placerea de a crea. Tricourile vor  purta mesaje inscriptionate care ne definesc stilul de viata si au ca scop sa ne creeze stari emotionale minunate in fiecare zi. Linia de clutch-uri va fi lansata in colaborare cu o echipa de artizani experimentati, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei, YVY Bags. Primele modele sunt in productie deja si sunt confectionate din piele de piton, sarpe de apa, crocodil si vor fi produse in serii limitate. Vor purta semnatura ALBERTINE’S for YVY Bags.

Esti una dintre cele mai stilate prezente la evenimentele mondene. Ai un stilist sau iti compui singura tinutele? Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Tinutele mele sunt planificate impreuna cu designerul Laura Hîncu, ea realizeaza cele mai multe dintre rochiile pe care le port la evenimente. De fiecare data, preocuparea noastra este ca tinuta sa se integreze in tema si momentul evenimentului, pastrand stilul meu si al brandului LH – Exclusive Fashion Design nealterate.

 

Albertina Ionescu si Anca Serea la lansarea unei noi linii de bijuterii

 

Care este ritualul tau zilnic de frumusete? Ce nu-ti lipseste din poseta? 

Cel mai important element din ritualul meu de frumusete este adrenalina de zi cu zi. Provocarea de a incheia fiecare zi cu temele bine facute' ma mentine in forma, fizic si psihic, ceea ce inseamna ca zilele nu seamana intre ele.  Totusi, din poseta nicioadata nu imi lipsesc balsamul de buze si parfumul pentru ca ziua nu poate incepe fara ele.

In afara de munca ta in televiziune si proiectul pe care urmeaza sa-l lansezi in curand, ce alte pasiuni mai ai?

In fiecare zi fac productia emisiunilor Meteo din cadrul jurnalelor de stiri de pe TVR 1 si TVR 2, asta dupa ce cu cateva luni in urma am schimbat radical proiectul acestor emisiuni si sunt foarte incantata de rezultat. Pasiunea mea pentru cuvinte s-a concretizat si ea printr-o emisie, pe care o produc si prezint, de luni pana joi in cadrul Telejurnalului Matinal – „Cuvantul Zilei”,dar in fiecare vineri ma implic total in realizarea emisiunii „Stilul Tau” unde se regasesc toate pasiunile mele: design interior, sculptura, pictura, bijuterii, fotografie…dar mai ales pasiunea imensa pentru oamenii inteligenti. Saptamanal, ma bucur de discutii cu oameni deosebiti, invatand de fiecare data ca succesul se deseneaza diferit de fiecare dintre noi.

 

albertina_ionescu_2013_01_27

 

Cum este viata ta personala in acest moment? Exista cineva in viata ta?

Dupa mai bine de 12 luni de cand s-a incheiat fosta mea relatie, pot spune ca intr-adevar cineva a reusit sa ma faca sa zambesc din nou. Am intalnit un om minunat, un om cu care rezonez foarte bine. Este un nou inceput pentru mine si sunt fericita! El nu este persoana publica si nici nu-si doreste acest lucru.

Intr-o lume in care tot mai multe cupluri se destrama, care crezi ca sunt ingredientele unei relatii reusite?

Pornind de la premisa ca iubirea exista, cel mai important ingredient este respectul. Cred ca se pot gasi solutii pentru orice problema, dar daca lipseste respectul… atunci totul devine provizoriu. In plus fata de iubire si respect, e nevoie de foarte multa energie ca problemele inerente sa fie rezolvate si sa nu degenereze, iar motivatia ca persoana de langa tine este cea langa care iti doresti sa imbatranesti va face minuni in fiecare zi.

 

Foto: Alex Galmeanu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton