Întâlnire tensionată între Oana Roman și tatăl ei. Cum a reacționat fetița vedetei când și-a văzut bunicul

 Lupescu Anca
.

Oana Roman s-a întâlnit cu tatăl ei, Petre Roman, asta după ce vedeta a povestit în câteva rânduri despre relația ei și a fiicei sale cu el, care este una foarte rece, mai ales de când s-a născut Izabela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a mărturisit că, recent, ea și fiica ei s-au întâlnit cu Petre Roman, după o perioadă în care Izabela nu își văzuse bunicul.

Atunci când a fost întrebată dacă mama ei o ajută cu Izabela, Oana a fost sinceră.

 „Mama este  un om foarte în vârstă, a făcut 80 de ani, are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară să o crească efectiv. Da, că Iza mai învață de la ea, că stau de vorbă sau că îi povestește lucruri și că învață de la ea chestii, da, dar strict în sensul de s-o ia, s-o ducă, s-o îmbrace, mama nu mai poate, din păcate', a dezvăluit Oana Roman.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii’:„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani’. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

După o perioadă în care Petre Roman nu și-a văzut nepoata, o întâlnire a avut loc chiar în urmă cu doar câteva zile, după cum spune Oana.

„O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu', a mai adăugat ea.

Citește și: Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit! Anunțul făcut de artistă:„Viața ca femeie singură…’

Oana Roman a avut o copilăria grea, din cauza tatălui său

Oana Roman a fost invitată la Vorbește Lumea, și a povestit cum a avut de suferit pentru micile boacăne pe care le-a făcut în copilărie. 

‘M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut’, a spus Oana. ‘M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute’, a continuat Oana Roman.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an’

Oana Roman: ‘M-am simțit abandonată după Revoluție

Oana spune că părinții ei au avut grijă de ea și de surioara ei, ‘nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea’, spune Oana.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori / EXCLUSIV

cum-slabeste-oana-roman-56774cum-slabeste-oana-roman-56774

Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor’, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?

Oana Roman a vorbit despre relația cu tatăl ei și durerea pe care acesta i-a pricinuit-o. Vedeta și-a deschis sufletul.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton