Întâlnire suspectă între Adrian Nartea, protagonistul din "Vlad", și Victoria Răileanu, colega lui de serial!

 Oana Pantazi
.

Acum câteva zile, Adrian Nartea și Victoria Răileanu, colega lui de platou din serialul Vlad, au fost surprinși de paparazzi într-o postură ce sugera că între ei e mai mult decât o simplă prietenie… Recent însă, au apărut unele amănunte care ne-au pus pe gânduri!

Nu e nimic nefiresc în faptul că doi actori, colegi, iau masa împreună. Desigur, e oarecum ciudat când între cei doi apar gesturi tandre, așa cum s-a întâmplat între Adrian Nartea și Victoria Răileanu, ambii oameni cu familii…

În tandrețuri, la restaurant

Aceștia au fost surprinși recent de către paparazzii ciao.ro, într-un restaurant din București, iar fotografiile nu prezintă doar doi colegi care-și petrec pauza de prânz împreună… Pe timpul mesei, Adrian Nartea și colega lui de platou Victoria Răileanu (Micky, în serial) nu s-au putut abține de la gesturi tandre, îmbrățișându-se, mângâindu-se pe cap și sorbindu-se din priviri. Probabil și mai suspect a fost faptul că, la final, au părăsit restaurantul separat, deși, teoretic, nu ar fi avut niciun motiv.

Probă de divorț?

La scurt timp după ce au apărut fotografiile cu Adi Nartea și Victoria Răileanu, s-a mai petrecut un fapt care dă de gândit… Actrița a șters de pe conturile sale de socializare toate fotografiile cu soțul ei, iar acesta i-a urmat exemplul, dovadă că între ei s-a produs deja o ruptură. Singurele poze care mai pot face legătura între cei doi sunt acum doar cele în care apare copilul, fotografii ce apar pe ambele conturi. E greu de spus dacă întâmplarea cu Adrian Nartea e doar o coincidență sau picătura care a umplut paharul…

Actrița Victoria Răileanu este căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer (Bobi din Sacrificiul) și cei doi au un băiețel în vârstă de 5 ani, iar Adrian Nartea este căsătorit de 10 ani cu Alina Fericeac, make-up artist, și au împreună o fetiță de 10 ani.

Victoria-Raileanu-Adi-Nartea2Victoria-Raileanu-Adi-Nartea2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton