Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu - Alexandru Ciucu, după divorț: ”Voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru ele”

 Calin Maria Bianca
.

Ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu, după decizia Instanței. Nu a trecut mult timp de când Alina Sorescu preciza că se teme să nu piardă custodia fiicelor sale. Ei bine, în urmă cu scurt timp a venit și prima decizie din partea Instanței, iar răspunsul nu este deloc pe placul îndrăgitei soliste. Iată ce s-a decis, primele declarații ale Alinei Sorescu, cât și cu cine rămân cele două fiice pe care le are cu Alexandru Ciucu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a luat sfârșit, astfel că cei doi au ajuns la divorț. Din nefericire, nu a mai exista vreo cale de împăcare între celebrul designer și frumoasa artistă, nici măcar de dragul fiicelor sale. De mai multe luni sunt protagoniștii unui amplu proces de divorț, în care ambii își doresc custodia fetițelor adorabile pe care le au împreună.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-2alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-7-2

Ei bine, în timp ce ambii așteptau cu sufletul la gură să primească decizia din partea Instanței, aceasta a sosit, iar rezultatul nu este deloc pe placul solistei. Mai concret, potrivit primelor declarații pe care le-a făcut, Alina Sorescu susține că Instanța a decis ca fiicele pe care le are cu Alexandru Ciucu să stea o săptămână cu fostul ei soț și o săptămână la ea, ceea ce nu i se pare deloc în regulă.

Citește și: Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri'

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și: Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubiți: „Am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia…”

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși din nou împreună. El i-a mângâiat burtica de gravidă: 'Zici că se uită cu sufletul la el'

Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după divorț

Alina Sorescu a trecut prin nenumărate momente mai puțin plăcute încă de când s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Frumoasa solistă s-a gândit zi de zi la ce decizie o să ia Instanța privind custodia fiicelor sale. Și-a dorit să rămână la ea în continuare, însă se pare că nu a fost așa. Instanța a decis recent ca micuțele să petreacă o săptămână la ea și una la tatăl lor.

Solista consideră că acest mod de viață nu este unul bun pentru cele două fiice ale sale. Mai concret, este de părere că această mutare săptămânală nu o să le facă deloc bine, explicând că în acest fel nu au un loc sigur unde să aibă tot ceea ce își doresc. De asemenea, a precizat că nu o să lase lucrurile așa și o să lupte până la capăt.

„A fost un an greu cu procese si ordonante si incerc cu toata fiinta mea sa raman demna in demersul meu de a avea si eu si fetele o viata linistita. Solutia pronuntata astazi de instanta este ca fetitele sa stea o saptamana la mama si o saptamana la tata. Voi lupta de aceasta data eu pana la capat si voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetite, pentru a le creste intr-un mediu stabil, asa cum le-am crescut de cand le-am nascut.', a fost mesajul transmis de Alina Sorescu în mediul online.

Alina Sorescu: 'Tatăl lor cere drepturi egale cu mama'

Alina Sorescu a dat de înțeles faptul că la începtul procesului de divorț, Alexandru Ciucu nu miza pentru custodia fetițelor, astfel că nu și-a făcut griji. Problemele au apărut după ce el și-a manifestat dorința de a avea drepturi egale, astfel că Instanța a decis ca ambii să se ocupe în mod egal de creșterea fiicelor pe care le au împreună.

'Nu va fi usor, pentru ca tatal lor si-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii in acest an si cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetitele sa nu fie plimbate dintr-o parte in alta pana la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emotional si afecta procesul educational si de crestere. Am permis tatalui sa se implice din momentul in care si-a aratat disponibilitatea, dar trebuie insa sa ne gandim ca sunt fetite de 9 si 6 ani, ca au nevoie de stabilitate si pastrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper ca judecatorii sa inteleaga ca acest program nu este bun pentru orice copil si in orice conditii.”a continuat Alina Sorescu în mediul online.

Ce spune avocata Alinei Sorescu despre decizia Instanței

Ei bine, nu doar Alinei Sorescu nu i se pare în regulă această decizie a Instanței, ci și avocatei sale, care a explicat că această abordare poate afecta echilibrul emoțional al fetițelor.

Solutia nu are o baza legala, nu ia in considerare drepturile si interesele minorelor si ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetitelor si este total nepractica, fiind de natura a perpetua si accentua situatia tensionata dintre parti, ceea ce in mod evident este contrar intereselor minorelor.', a spus avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu, potrivit SpyNews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton