Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

 Lupescu Anca
.

Momente dureroase pentru Gina Pistol, după ce a căzut și s-a lovit. Prezentatoarea s-a ales cu o vânătaie destul de mare, dar și cu dureri, însă din fericire a căzut în așa fel încât nu s-a lovit la burtă. Vedeta a explicat în câteva filmulețe postate pe Instagram cum s-a întâmplat totul, dar a arătat și urmările căzăturii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, necazurile nu au ocolit-o pe viitoarea mămică. Gina Pistol a povestit în urmă cu câteva ore, pe contul ei de Instagram, că s-a ales cu niște vânătăi tare urâte, după ce a căzut din picioare. Potrivit spuselor ei, vedeta a fost o bună vreme șocată de ceea ce i s-a întâmplat, pentru că nu a pățit asta din copilărie.

„Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat', a spus Gina Pistol pe Instagram.

În continuare, vedeta a povestit că, din fericire, nu a căzut pe burtă sau în fund, ținând cont de faptul că este însărcinată. Gina Pistol a mărturisit că deși a văzut cum se apropia de asfalt, nu a reușit să se reechilibreze.

„Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul', a continuat ea.

Vedeta s-a ales cu niște vânătăi mari pe picior

Gina Pistol a arătat și câteva imagini cu vânătăile de pe picior, spunându-le că zona afectată este foarte umflată. În schimb, pozitivă ca de fiecare dată, ea a luat toată întâmplarea ca fiind amuzantă, asta și pentru că nu a fost nimic grav, care să îi afecteze sarcina. Mai mult, vedeta a spus că va trebui să aibă mare grijă la iarnă, atunci când se va depun polei și pericolul de accidentare va fi mult mai mare.

„Când am spus că mă doare… uitați-vă ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona. Uitați și genunchiul', a adăugat prezentatoarea.

img-1-3img-1-3

Prima ecografie a micuței, împărtășită cu fanii

Recent, Gina, care este extrem de activă pe conturile de socializare și împărtășește toate momentele din viața de viitoare mamă cu fanii ei, le-a făcut acestora o surpriză, publicând prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley. La începutul anului viitor, Gina Pistol și Smiley își vor întâmpina fetița, care, în ceea ce o privește pe simatica blondină – căreia i s-a spus că nu poate deveni mamă pe cale naturală – este o adevărată minune.

Drept urmare, Gina trăiește cu bucurie toate senzațiile de viitoare mămică și, chiar dacă s-a confruntat cu retenția de apă pe parcursul sarcinii, a rămas în continuare extrem de activă și de pozitivă.

Postarea Ginei a fost cu atât mai emoționantă cu cât vedeta i-a dedicat micuței sale melodia lui Feli – Două inimi.

Citește și:

Cornel Ilie vorbește despre divorț și deja știe cum ar trebui să fie femeia ideală: „Este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața’

Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult’

E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declarații


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton