Incredibil, dar adevărat! Instanța a decis ca un miliardar să nu mai plătească școala particulară a fiului său, bolnav! Adele Chirică, primele declarații: "Davis nu merită tot acest război!"

 Dumba Gabriela
.

Adele Chirică a pierdut, în Instanță, în fața lui Nicolae Sota, tatăl copilului ei, Dravis, dar speră ca situația să se schimbe la apel. Prin urmare, pentru moment, miliardarul nu este obligat de lege să plătească taxa de școlarizare pentru fiul său bolnav de sindromul Dravet, o formă rară și gravă de epilepsie.

48368124_1710483812389289_9213440341594603520_n-800×600-1-1.webp_48368124_1710483812389289_9213440341594603520_n-800×600-1-1.webp_

Pe 25 martie, Judecătoria a înclinat balanța în favoarea lui Nicolae Sota. 'Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de către pârât ca neîntemeiată. Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 25.03.2020', este soluția pe scurt, potrivit Cancan.ro.

Adele Chirică, acum președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, este gata de atac, unul pe care-l va face tot în 'regim de urgență'. Astăzi a făcut apel și continuă lupta cu toate puterile pe care le mai are.

Adele își dorește din suflet să obțină plata taxei de școlarizare pentru fiul ei, mult prea mare pentru veniturile ei.

„Timp de 5 ani, tatăl lui Davis a plătit școala particulară la care merge Davis, direct în contul școlii. Prin această Ordonanță, am cerut să continue plata taxelor școlare ca și până acum, direct în contul școlii, pentru că din mai 2019 a refuzat să mai facă asta. Atenție, sunt bani pe care eu nu îi văd, nu îi ating, el face plata direct școlii.

Educația copilului este foarte importantă pentru că reprezintă binele superior al copilului, mai ales că Davis, conform certificatului de handicap, trebuie să meargă la această școală până la 18 ani. Aceasta este încadrarea dată de cei de la Protecția Copilului, în urma evaluărilor făcute de aceștia asupra lui Davis și a concluziilor că Davis a progresat foarte bine în această școală.

Deci nu e un moft!

Însă am pierdut. Nu înțeleg de ce, sincer, dar intuiesc: pentru că tatăl lui susține că nu are venituri înregistrate la ANAF, deși stilul lui de viață depășește orice film.

Acum așteptăm să ne judecăm în apel și-mi pun toate speranțele să reușim și să ni se facă dreptate pentru că Davis chiar nu merită tot acest război. Să nu uităm că în decembrie i s-au depistat și probleme la inimă, pe lângă diagnosticul de Sindrom Dravet și a fost dus de urgență, cu Smurd, la spital.

Îmi doresc doar să-mi pot proteja copilul și să-i câștig drepturile!', a declarat Adele pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton