Incredibil cât de bine arată Jane Seymour în costum de baie, la 69 de ani! Actrița susține că nu-și retușează pozele

 Oana Pantazi
.

E greu de crezut că Jane Seymour, actrița care va rămâne mereu în memoria publicului ca Dr. Quinn, are 69 de ani. Cu toate acestea, ea nu-și ascunde vârsta, ba dimpotrivă! Mai mut, Jane Seymour nu se ferește să-și etaleze formele în costum de baie. Iar asta, fără filtre și fără photoshop!

În anii ’90, toți bărbații planetei erau îndrăgostiți de Jane Seymour, alias Dr. Mike, în timp ce femeile suspinau la fiecare apariție a faimosului Sully, interpretați magistral de către Jane Seymour și Joe Lando, deveniți peste noapte sex simboluri. Iată însă că, nici la 22 de ani distanță, cei doi actori nu și-au pierdut din farmec, și în special Jane Seymour, care, la 69 de ani, arată spectaculos. Nu degeaba Joe Lando a fost îndrăgostit de ea și în realitate!

Care este secretul trupului armonios al actriței Jane Seymour

Fosta protagonistă din Dr. Quinn nu numai că nu și-a pierdut farmecul odată cu trecerea anilor, dar a devenit parcă și mai îndrăzneață, și mai conștientă de sex-appeal-ul ei. Drept urmare, Jane Seymour, care, la 67 de ani a făcut un pictorial pentru Playboy, nu se sfiește să se fotografieze în costum de baie și apoi să posteze pozele pe contul ei de Instagram, unde are un adevărat fan club.

„Nu-mi retușez fotografiile. Sunt doar eu, cea adevărată, acolo”, a spus pentru People actrița, care, când a fost întrebată ce secret are, a recunoscut că nu e vorba despre nimic special, ci că, pur și simplu, încearcă să păstreze un anumit echilibru.

„Mi-am dat seama că am o mulțime de cunoscuți care pur și simplu au renunțat. Au făcut copii și apoi și-au spus că, de-acum, gata, au terminat cu preocuparea pentru aspectul lor fizic și nu trebuie să se zbată să mai fie în formă. Cred că lumea își imaginează că eu merg la spa-uri exotice și că fac tot felul de tratamente, dar nu e așa. Cred că am vrut să le arăt oamenilor ce se întâmplă dacă ai un regim de viață simplu ca al meu, atunci când nu ții o anumită dietă, când mănânci cât de rezonabil poți, totul cu moderație”, a mai mărturisit actrița.

Mai mult, Jane Seymour, pe care silueta nu a trădat-o nici la vârsta a treia, și-a păstrat toate ținutele pe care le-a purtat de-a lungul vremii și se mândrește cu faptul că se machiază și se coafează singură atunci când merge la evenimente de covor roșu. Trebuie să recunoaștem că face o treabă al naibii de bună!

Foto: Instagram, Profimedia

Jane-Seymour-costum-baieJane-Seymour-costum-baie
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton