Cum a început povestea de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: "Eu aveam o relație și..."

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, unde ea era prezentatoare, iar el asigura fondul sonor, alături de un band. S-au îndrăgostit, ea era divorțată, el într-o relație care nu mai funcționa de ceva vreme. Tavi Clonda recunoaște că Gabriela Cristea l-a așteptat ceva timp până când și-a rezolvat situația amoroasă și abia atunci au început o relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În emisiune se vedeau zi de zi, așa că relația de colegialitate s-a transformat într-una de dragoste pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Începutul poveștii lor de dragoste nu a fost unul ușor, dar cu răbdare și multă dragoste, astăzi au două fetițe împreună și o familie fericită.

326094160_9036361109709166_5838126438764439189_n326094160_9036361109709166_5838126438764439189_n

Tavi Clonda era într-o relație când s-a îndrăgostit de Gabriela Cristea

Tavi Clonda știa că, atunci când a cunoscut-o personal, Gabriela Cristea trecuse printr-o perioadă grea, divorțase și suferise foarte mult. Nici el nu era liber în momentul acela, așa că relația lor a avut ceva de așteptat.

Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult.

Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm' a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu După faptă și răsplată'.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: „Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță'

Citește și: Cine este Zanni. A câștigat Survivor 2021, a crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat, la trei luni de la despărțire: „Mulțumesc pentru tot ce am devenit lângă tine'

Gabriela Cristea a fost singura femeie cu care Tavi Clonda și-a dorit o familie

Tavi Clonda își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză. Până la Gabriela Cristea, artistul nu a simțit nevoia să întemeieze o familie cu nicio fostă iubită.

Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit' a mai dezvăluit Tavi Clonda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton