Astăzi începe ultimul sezon al serialului "Adela". Ce schimbări aduce noul capitol: „Apar atâtea obstacole”

 Dumitrache Laura
.

Astăzi începe ultimul sezon al serialului „Adela”. Ultimul capitol al serialului „Adela-Ce-i al tău e și al meu”, va debuta astăzi, 25 august, de la ora 20.30, la Antena 1. Vine cu noi surprize, iar personajele poveștii vor avea parte de momente emoționante. De asemenea, în ultimul sezon vor apărea personaje intrigrante care vor schimba complet situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Astăzi începe ultimul sezon al serialului „Adela”. Vești bune pentru fanii serialului Adela. Pelicula produsă de echipa coordonată de Ruxandra Ion a ajuns la cel de-al patrulea sezon. Este ultimul și va veni cu o serie de surprize pentru telespectatori. Adela și Mihai își vor regăsi copilul pierdut, dar vor trebuie să înfrunte anumite situații devastatoare.

adela nou sezinadela nou sezin

Noul sezon din serialul Adela este aproape de marea premieră. Fanii îi vor revedea pe actorii lor preferați din producția de la Antena 1. O serie de noi surprize vor veni odată cu ultimul sezon al serialului. Adela va începe joi, 25 august, la ora 20.30 și va fi difuzat la Antena 1.

Citește și: Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela:„A venit și…'

Citește și:Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:”Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ”

Citește și:Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Citește și:Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Astăzi începe ultimul sezon al serialului „Adela”

Ultimul sezon al serialului Adela va fi difuzat joi, 25 august, de la ora 20.30, pe Antena 1. „Adela – Ce-i al tău e și al meu' va veni cu numeroase surprize pentru telespectatori. Serialul a debutat pe 14 ianuarie 2021, iar ultimul episod din sezonul 3 a fost difuzat pe 9 iunie anul acesta. Mara Oprea, actrița care interpretează rolul Adelei și-a anunțat fanii că urmează multe schimbări în ultimul sezon.

„Noul sezon ne reaminteşte că binele învinge şi că împreună orice este posibil. Chiar dacă pentru Mihai si Adela a părut imposibil să trăiască în pace şi să îşi crească fericiţi copilul, departe de toţi cei care au vrut doar să le facă rău, acum, deşi apar atâtea obstacole, îşi găsesc, în sfârşit, resursele să încheie această luptă, care i-a îndepărtat de la lucrurile cu adevărat frumoase în viaţă', a declarat Mara Oprea.

Ce schimbări apar în ultimul sezon al serialului Adela


Ultimul sezon al serialului pune multe personaje în situații extreme și vor exista multe probleme. E sezonul în care Adela și Andreea vor trebui să ajungă la un numitor comun. Și pentru personajul Mihai, interpretat de Alecsandru Dunaev, finalul se anunță a fi unul palpitant.

Urmează ultimul capitol din povestea Adela. Avem un final fericit? S-au întâmplat atât de multe în cele trei sezoane, încât te-ntrebi dacă se va termina vreodată toată agitația, dacă vor fi și ei fericiți… Noi obstacole în calea fericirii? Deja v-am obișnuit! Personajele negative din această poveste nu stau degeaba! Cine va avea un cuvânt de zis? Cine pe cine calcă pe coadă? Cine rezistă până la final? Cine cedează pe parcurs? Ah, cât mi-aș dori să vă pot spune cu de-amănuntul. Dar nu pot. Ne vedem în fiecare joi, de la 20:30 și aflăm câte puțin, împreună, la Antena 1', a declarat Alecsandru Dunaev, potrivit a1.ro.

Ce se întâmplă cu personajele din „Adela' în sezonul 4, ultimul al serialului

De asemenea, cuplul format din Andreea și Lucian vor avea de înfruntat multe situații complicate. În acest sezon, telespectatorii vor vedea o Andreea tristă și nefericită, dar pregătită să obțină tot ce își dorește. Totodată, pentru cuplul Nuți și Mitu, ultimul sezon va fi unul decisiv. Ultimul capitol al poveștii Adela aduce în prim plan noi personaje, povești de dragoste, regretel, dar și victime. Deși părea că nimic rău nu se mai putea întâmpla, un nou personaj intrigrant apare în serial.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton