Înainte de a face 30 de ani, Sore și-a îndeplinit cea mai mare dorință: ”Sunt convinsă că mulți au fost sceptici în momentul în care am pornit”

 Oana Popoiag
.
Sore 30 de aniSore 30 de ani

Cu puțin timp înainte de a împlini 30 de ani, Sore a bifat o dorință veche. Deși a terminat Facultatea de Regie, artista nu a făcut până acum nimic în această direcție. Iată că este regizorul videoclipului pentru noua sa piesă, „Cum să mă las', pentru care care tot ea semnează muzica, versurile și scenariul.

Sore a avut o perioadă foarte aglomerată. Pe lângă faptul că este artist, designer de haine și mama unei fetițe, Erin, a devenit și regizor. Sore este regizorul videoclipului pentru noua sa piesă, „Cum să mă las', pentru care care tot ea semnează muzica, versurile și scenariul.

Sore s-a făcut regizor. Artista a terminat Facultatea de Regie

Lansarea videoclipului a avut loc în atmosfera de cinema, la Grand Entertainment, din Băneasa Shopping City, alături de 150 de persoane apropiate artistei, familie, prieteni, colegi din industria muzicală precum Smiley, Lora, Lidia Buble, Razvan, Seredinschi, Nicole Cherry, Jo, Juno, Mira, Emilian, Amir, Iova, Gina Pistol, Ioana Blaj, Criss si Vlad, Alexia, The Motans, Minelli, Carmen Grebenisan, Sinziana Sooper, Sanziana Negru, Mira, Florian Rus.

'Încă de acum 10 ani, atunci când am dat admiterea la Facultatea de Regie, planul meu era să fac videoclipuri. La momentul acela, nu aveam o carieră solo, nici nu începusem cu „Pariu cu viață', așadar consideram că voi realiza clipuri pentru alții. De atunci și până acum, doar m-am jucat de-a regia, participând cu idei la concepte pentru celelalte clipuri ale mele, însă, de data aceasta, totul a venit parcă, de sus. M-am trezit într-o zi știind exact cum vreau să arate cele două clipuri, cum să decurgă acțiunile, ce să transmită și ce să semnifice ele ca act artistic', povestește Sore.

În prag de 30 de ani, Sore și-a adăugat și statutul de regizor, pe lângă celelalte pe care le are deja, de mamă, iubită, antreprenor în fashion, compozitor și interpret: „La filmări, m-am simțit o femeie modernă, plină de curaj și putere. Mi s-a părut neobișnuit că toți oamenii din echipă veneau să îmi ceară părerea pentru fiecare cadru, modificare sau încadratură. E flatant și ma bucur de ce a ieșit, pentru că sunt convinsă că mulți au fost sceptici în momentul în care am pornit, neîncrezători cumva. O dată, pentru că sunt femeie și în al doilea rând, pentru că nu aveau habar dacă pot și cum pot. La filmarea pentru cel de-al doilea clip, pe care îl voi lansa și public în curând, deja văzusera montajul pentru primul și încrederea crescuse, am simțit echipa cum lucra relaxată. Mă dovedisem, cumva.'

Foto: PR

Citește și:

Cine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist. Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca el

Meghan Markle și Prințul Harry au hotărât să se mute în Canada! Cine îi alungă de acasă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton