Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte: "Le place să vină cu mami"

 Oana Pantazi
.

Alina Sorescu se află în plin divorț de Alexandru Ciucu și deja se descurcă de minute în postura de mamă singură – artista își ia fetițele cu ea la concerte. Cum de ceva vreme și-a relansat cariera muzicală, artista îmbină utilul cu plăcutul, având copiii permanent alături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă pe plan personal Alina Sorescu traversează o perioadă dificilă, ea fiind în plin divorț de tatăl celor două fiice ale sale, designerul Alexandru Ciucu, pe plan profesional, artista își relansează cariera. Și cum Carolina și Raisa i-au fost încredințate de instanță, Alina nu-și lasă fiicele nicio clipă singure, iar micuțele se simt perfect în compania mamei lor, adorând să o admire pe scenă.

alina-sorescu-3-820×1024-1alina-sorescu-3-820×1024-1

Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte

Chiar dacă trece printr-un divorț dificil, unde sunt implicați doi copii, artista merge mai departe și își relansează cariera muzicală, după o vreme destul de îndelungată în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Dat fiind că cele două fiice ale sale se află acum în vacanță, Alina Sorescu îmbină munca perfect cu distracția, așadar Carolina și Raisa sunt prezente la concertele mamei lor.

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând'

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă: „Ne scuzați, atât s-a putut”

Recent, Alina a avut un concert la Râșnov, iar printre spectatori s-au numărat și cele două puștoaice. După cum le-a mărturisit artista fanilor din social media, unde a postat și fotografii, și un filmuleț de la eveniment, Carolina și Raisa au fost încântate să-și vadă mama pe scenă, dar și să o admire acolo pe solista lor preferată, Iuliana Beregoi.

„Le place să vină cu mami și cu trupa de pici la concerte', a scris Alina Sorescu pe Instagram.

În timp ce divorțul este în derulare, artista este focusată asupra fiicelor sale, dar și a profesiei, pentru a putea să le ofere Carolinei și Raisei o viață bună.

„Suntem liniștite într-un fel. El vrea acum să epuizeze toate căile de atac care există (n.r. Alexandru Ciucu a făcut apel la ordonanța președințială, după ce magistrații au decis ca fetițele să locuiască la Alina Sorescu). Nu am cum să vorbesc mai multe, pentru că procesul este încă în curs. Dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate, de proiectele pe care le am, pentru că în felul acesta am grijă de mine și de fetițe, dezvăluia Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Alina Sorescu: „Mă bucur de reușitele mele profesionale”

Alina Sorescu a cântat de la 4 ani, însă după casătoria cu Alexandru Ciucu artista a preferat să se dedice mai mult vieții de familie și a renunțat la cariera solistică, ocupându-se de școala ei de muzică. Acum, Alina Sorescu are de gând să își relanseze cariera solo, după o pauză de câțiva ani.

Am fost mereu activă sub diferite forme (școala de muzică, televiziune), nu am luat pauză niciodată profesional, doar că nu am mai lansat piese solo noi în ultimii ani’, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Alina Sorescu.

Artista se refugiază în muzică și se străduiește să își îndeplinească obiectivele. Roadele muncii sale alături de copii talentați se vor vedea în toamnă, pe scena Sălii Palatului.

Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici. Este visul oricărui artist, iar momentul va fi numai bun, când revin cei mici din vacanța de vară. Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou Suflet de copil’. Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă’, a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Alina Sorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton