În ce serial va juca Laura Cosoi. Imagini cu actrița, însărcinată în nouă luni, de pe platoul de filmare

 Raiciu Adriana
.

În ce serial va juca Laura Cosoi. Deși se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, Laura Cosoi filmează pentru un un serial, care va apărea în următoarea perioadă pe marile ecrane. De curând, vedeta chiar a scris câteva rânduri despre noul proiect în care este implicată. Iată declarațiile actriței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ce serial va juca Laura Cosoi. Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Peste câteva săptămâni își va strânge la piept cel de-al treilea copil. Aceasta urmează să aducă pe lume o fetiță, însă are și un proiect important în desfășurare. Artista a anunțat că filmează pentru un serial, care va apărea în următoarea perioadă pe micile ecrane.

cosoicosoi

Ba chiar mai mult, Laura Cosoi susține că nu se aștepta să-și petreacă ultima lună de sarcină pe platourile de filmare, însă se simte extrem de bine și, astfel, își poate învăța replicile și se poate prezenta la filmări. Iată declarațiile făcute de îndrăgita vedetă!

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, în șaptea lună de sarcină:„Am avut o perioadă grea’

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:'În momentul acesta, am o ofertă'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea: ‘Se zbate între viață și moarte

În ce serial va juca Laura Cosoi

Laura Cosoi se declară o femeie împlinită, având o familie minunată. Vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar în curând vor deveni părinți pentru a treia oară. În ultimii ani, vedeta s-a dedicat creșterii fiicelor sale, Rita și Vera. Însă, spre fericirea admiratorilor săi, aceasta va apărea într-un nou serial.

Potrivit Click!, producătorii filmelor ,,Pup-o, mă!” 1 și 2 și ,,Secretul lui Zorillo” pregătesc în mare taină un nou proiect de cursă lungă. Este vorba de serialul ,,Pup-o, mă: Înfruntarea bacilor”, la care va lua parte și Laura Cosoi, fiind în rol principal.

Deși este însărcinată în ultima lună, Laura Cosoi s-a prezentat la filmări și, chiar și spre surprinderea ei, poate face fața orelor de muncă.

,,Săptămâna aceasta am început filmările pentru un serial care va avea premieră în toamnă, la TV. Mă gândeam în urmă cu ceva vreme că tare îmi lipsește rutina unui serial, același drum, aceeași echipă, același cadru, repetițiile, întâlnirile cu colegii, cafeaua din pauză și emoțiile de dinaintea primei zile de filmare! Și iată-mă!

Când am acceptat propunerea de a filma, fiind deja însărcinată, nu mi-am imaginat că mă va prinde luna a noua pe platoul de filmare. Dar mă simt foarte bine și fetița se dezvoltă în grafic. Așadar, salutări de pe set și mulțumiri pentru toate gândurile de susținere, scria Laura pe pagina ei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton