În ce relații sunt Radu Groza și Roxana Nemeș la 8 ani după despărțire: ”Nu am niciun fel de resentimente”

 Calin Maria Bianca
.

În ce relații sunt Radu Groza și Roxana Nemeș la 8 ani după despărțire. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista și-a refăcut viața. În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Călin Hagima, în timp ce impresarul nu este implicat în vreo relație. Și-au spus 'adio' cu mare scandal și multe discuții aprinse, astfel că mulți sunt curioși cum se înțeleg după atâția ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș are un mariaj fericit alături de Călin Hagima, în brațele căruia și-a găsit liniștea și fericirea după despărțirea răsunătoare de Radu Groza. În urmă cu 8 ani, când s-a aflat că cei doi divorțează, impresarul o acuza pe artistă că ar fi fost infidelă în relație și că l-ar fi înșelat. Au urmat numeroase scandaluri pe acest subiect o vreme bună de timp, însă apoi lucrurile s-au liniștit.

groza-nemes-9groza-nemes-9

Radu Groza este în continuare singur, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el a declarat că nu există o femeie în viața lui în aceste momente. De asemenea, revenind la povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Roxana Nemel, impresarul a dezvăluit că nu are niciun resentimente, iar totodată a specificat și în ce relații sunt la 8 ani după ce au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Cum arată casa în care se vor muta Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima:„Este haos. Abia aștept'

Citește și: Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș:”Atunci când partenerul te înșală…”

Citește și: Cum arată apartamentul renovat de Dana Rogoz. E spectaculos:”Vom locui aici o scurtă perioadă”

Citește și: Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023:”Nu mă împinge, mă”

În ce relații sunt Radu Groza și Roxana Nemeș la 8 ani după despărțire

Roxana Nemeș este singura iubită cunoscută, în compania căreia s-a afișat Radu Groza de-a lungul timpului. Au fost împreună timp de 5 ani și aveau numeroase planuri de viitor, însă într-un final s-au despărțit cu mare scandal. Impresarul și-a acuzat partenera că l-a înșelat, lucru negat însă de artistă. Timpul a trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, însă au păstrat legătură. Mai rar în ultima vrea, conform declarațiilor făcute de Radu Groza, însă cert este că există o relație bazată pe respect între ei.

Cu Roxana am mai vorbit, în ultima vreme, mai puțin. Am avut acum câțiva ani câteva colaborări episodice. Nu mai am niciun fel de resentimente. O ajut dacă pot, și am ajutat-o în câteva rânduri și mi-a mulțumit pentru asta. Vom mai colabora dacă se va mai ivi ceva.', a declarat Radu Groza pentru Playtech.

Radu Groza nu și-a refăcut viața amoroasă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Roxana Nemeș și Călin Hagima au făcut nunta și se bucură de o căsnicie frumoasă. Cei doi au multe planuri de viitor, urmând să se mute într-o casă nouă cât mai repede. În tot acest timp însă, Radu Groza s-a axat pe carieră și prea puțin pe viața amoroasă, astfel că nu a mai fost văzut în compania vreunei alte femeie. Nu, nu o ține ascunsă, asta fiindcă chiar el a dezvăluit că nu este într-o relația.

Iubesc muzica, viața, nu există o artistă, în sensul de parteneră, în momentul acesta în viața mea', a adăugat acesta.

Radu Groza: 'Pregătesc o mare surpriză'

Depășind sfera sentimentală, Radu Groza nu s-a oprit din a oferi detalii din vița lui. Impresarul a dezvăluit că pregătește numeroase surprize pe plan profesional pentru anul 2023. A enumerat o serie dintre artiștii de top cu care lucrează, însă asta nu este tot. A ținut să precizeze că are o mare dorință pentru acest an, și anume reunirea trupei Phoenix, deși acest lucru pare greu de realizat momentan.

Lucrez cu mai mulți artiști, cu Keo, cu Ovidiu Lipan Țăndărică, cu Maia Morgenstern, cu care am multe proiecte interesante si cu câțiva copii talentați pe care urmează să-i lansez în acest an 2023. Pregătesc o mare surpriză. Prefer să nu vorbesc încă despre asta. Știu că e greu, că pare imposibil, dar, de obicei, atunci când îmi propun ceva, îmi și iese.', a adăugat Radu Groza, pentru Playtech Știri.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton