În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică, după conflictul de acum câțiva ani: "Au fost niște orgolii, prefer să renunț eu"

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică, după conflictul de acum câțiva ani. Prezentatorul Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au făcut parte, la un moment dat, dintr-o trupă pe care au înființat-o împreună. Din nefericire, proiectul muzical s-a destrămat, la scurt timp după ce Bănică și Ianțu s-au certat. Virgil Ianțu a vorbit la podcastul „Vorba lui Jorge” despre motivele care dus la conflictul cu Ștefan Bănică și a spus ce discuții a avut cu acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică, după conflictul de acum câțiva ani. Virgil Ianțu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune, a fost invitat la podcastul „Vorba lui Jorge”, unde a vorbit despre conflictul cu Ștefan Bănică. Omul de televiziune și Ștefan Bănică au activat împreună în trupa The Fifties, însă, la un moment dat, s-au certat. Atât Virgil Ianțu, cât și Bănică au făcut declarații în presă unul despre celălalt. Prezentatorul a menționat că a fost vorba doar despre orgolii și că au apucat să aibă o discuție serioasă despre ce s-a întâmplat. Iată cum se înțeleg, în prezent, Virgil Ianțu și Ștefan Bănică!

unnamed-2unnamed-2

În ce relații au rămas Virgil Ianțu și Ștefan Bănică, după conflictul, de acum câțiva ani

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au fost foarte buni prieteni, cu ani în urmă, pe vremea când amândoi studiau la Conservator. Mai târziu, au înființat trupa The Fifities și totul părea că merge ca pe roate, însă, din păcate, au avut o ceartă, ce a pus capăt atât proiectului muzical, cât și relației dintre ei. Virgil Ianțu a mărturisit că totul a pornit de la orgolii și că acum se înțeleg bine și vorbesc, fără resentimente atunci când se întâlnesc.

Citește și: Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: 'Îi iubesc nespus și sunt…' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu va juca într-un film de comedie: „Nu știu actorie, dar o să învăț'. Ce spune despre rolul pe care îl va avea

Citește și: Cine este Sherry Lever, concurenta care a venit însoțită de sclavul ei la Chefi la Cuțite: „Sunt o dominatoare profesionistă…”

Da sigur, cum, Doamne iartă-mă! A fost o etapă…practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă', a povestit Virgil Ianțu la podcastul „Vorba lui Jorge„.

Virgil Ianțu, despre conflictul cu Ștefan Bănică: „Era o prostie să stăm supărați”

Virgil Ianțu a recunoscut că atât el, cât și Ștefan Bănică, au simțit că nu trebuie să lase un conflict să le distrugă relația, mai ales că se cunosc de ani de zile.

„Probabil că amândoi. Și nu a mai contat…a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta', a mai adăugat Virgil Ianțu, pentru sursa menționată.

Cum a decurs împăcarea dintre Virgil Ianțu și Ștefan Bănică

Virgil Ianțu a dezvăluit că întregul conflict cu Ștefan Bănică a durat nouă luni, timp în care nici măcar nu și-au vorbit. Ulterior au avut o discuție serioasă, în urma căreia s-au împăcat.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri.

A ținut vreo nouă ani.  A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru', a povestit Virgil Ianțu în podcast-ul lui Măruță, cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton